به گزارش سایت خبری پرسون، شما می توانید با سیب و دارچین یک پنکیک خوشمزه و مقوی درست کنید.
پنکیک سیب و دارچین، هم صبحانه، هم عصرانه
مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب و دارچین
- آرد: یک و نیم پیمانه
- شیر: یک پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- کره : 30 گرم
- وانیل: کمی
- بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
- دارچین: یک قاشق مرباخوری
- سیب: به مقدار لازم
طرز تهیه پنکیک سیب و دارچین
ابتدا باید تخم مرغ، یک قاشق غذا خوری شکر و وانیل را با همزن بزنیم تا مخلوط کرم رنگ کشدار شود.
کره را به آب و شیر را اضافه می کنیم و با قاشق هم میزنیم تا مواد یکدست مخلوط شود.
در نهایت آرد و بکینگ پودر را که با هم الک کردیم به مایه اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.
غلظت مخلوط باید به حدی برسد که وقتی سیب های آماده شده را داخلش گذاشتیم مایه به سیب بچسبد. سیب ها را حلقه میکنیم و قسمت هسته را درمیآوریم.
یک قاشق باقی مانده شکر و دارچین را با هم مخلوط می کنیم و روی سطح سیب میمالیم. حلقه های سیب را روی هم قرار میدهیم.
در نهایت دو حلقه سیب روی هم را داخل مایه پنکیک میبریم تا به مواد آغشته شود.
کف ماهیتابه را با کمی کره چرب میکنیم و وقتی داغ شد سیب های آغشته به مایه را داخلش میگذاریم و حرارت را کم می کنیم و در ماهیتابه را هم می گذاریم تا پنکیک مغز پخت و طلایی شود.