ترفندهای دم کردن چای لب سوز و لب دوز

چای نوشیدنی معروف و محبوبی در سراسر دنیاست اما محبوبیت آن در ایرانی‌ها با همه دنیا فرق دارد تا جایی که ما ایرانی ها حتی در هوای گرم تابستان باز هم چای می نوشیم و در تمامی محافل جشن ها و مهمانی ها از مهمانان با چای پذیرایی می کنیم.
تصویر ترفندهای دم کردن چای لب سوز و لب دوز

به گزارش سایت خبری پرسون،بسیاری از افراد چای شان طعم و عطر خوبی دارد، به جز نوع چای و مرغوبیت آن طریقه دم کردن چای نیز در طعم آن بی تاثیر نیست. اگر می خواهید چای خوش رنگ و خوش عطر داشته باشید، با این بخش از مجله خبری پرسون همراه شوید تا طریقه دم کردن چای را بیاموزید.

از نیمی از چای اصل و نیمی چای صنعتی استفاده کنید.

توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن چای مفید و خوشمزه از نیمی از چای اصل و نیمی چای صنعتی استفاده کنید.

قبل از دم کردن چای آن را یک بار با آب سرد آبکشی کنید

قبل از دم کردن چای آن را یک بار با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ بهتری بدهد. بهتر است این کار را درمورد قوری هم انجام دهید. (چای نباید خیس بخورد تنها آن را آبکشی کنید).

تنها ۲ سوم قوری باید آب جوش شود

توجه داشته باشید که تنها ۲سوم قوری باید پر از آب جوش شود. شما چای را دم میکنید. درست مثل برنج یعنی بالای چای باید فضایی برای تجمع بخار داشته باشید که باعث دم کشیدن چای شود.

برای زود دم کشیدن چایی روی قوری را بپوشانید

بهتر است روی قوری دستگیره یا دستمال ضخیمی بیندازید تا چای شما زودتر دم کشیده و خوشرنگ تر شود.

دارچین و هل را داخل آب کتری یا سماور بیندازید

اگر میخواهید از هل یا دارچین استفاده کنید بهتر است آنها را داخل آب کتری یا سماور بیندازید و بعد با همان آب معطر چای درست کنید. اضافه کردن این مواد به چای باعث کدر شدن رنگ چای میشود.

نگهداری چای دم کرده

برای نگهداری چای دم کرده به مدت طولانی تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.

اگر چای جوشید چه کنیم؟

اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید میتوانید با انداختن ۲ حبه قند از طعم بد و جوشیده آن جلوگیری کنید.

داغ ماندن چایی در استکان

پیش از ریختن چای کمی آب جوش داخل فنجان بچرخانید تا با گرم شدن فنجان چای نیز پس از ریختن داغ بماند.

تهیه چای دورنگ مراسم بله برون و خواستگاری

چای دو رنگ بیشتر جنبه تزیینی دارد و معمولا در مراسم بله برون، خواستگاری، عقد، حنابندان یا سایر مراسم شاد ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیه چای دورنگ کافی است مقداری آب جوش و قند را مخلوط کنید و محلول را به اشباع برسانید یعنی تا جایی که قند در محلول آب میشود آن را شیرین کنید (از نبات هم میتوان استفاده کرد).

در قوری جداگانه از قبل چای دم کنید. آبجوش شیرین را داخل استکان ریخته و چای را خیلی ملایم به آن اضافه کنید دراین حالت چای روی آبجوش قرار میگیرد.

شما از چه ترفندهایی برای خوشمزه شدن چایی استفاده می کنید. با ما به اشتراک بگذارید.

منبع:تصویر زندگی

464880