به گزارش سایت خبری پرسون، در این نشست دبیر کمیسیون اقتصادی هیأت دولت، مدیران عامل بانکهای قرض الحسنه مهر ایران و رسالت و همچنین مسئول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه کشور به سخنرانی پرداختند.
«محمدحسین حسینزاده» مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت از تصویب حذف کارمزد وام قرضالحسنه بانک رسالت در شورای فقهی بانک مرکزی خبر داد و گفت: ۱۵ سال است که بر مدل اجرایی حذف کارمزد وام قرضالحسنه کار کردیم که این موضوع به تازگی در شورای فقهی بانک مرکزی به تصویب رسید و به زودی ابلاغ خواهد شد.
همچنین دکتر «سید سعید شمسینژاد» مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران اظهار داشت: هم اکنون ۲۴ میلیون نفر از آحاد جامعه از خدمات ۲ بانک قرضالحسنه کشور بهرهمند هستند و فقط در سال جاری ۴.۵ میلیون وام قرضالحسنه توسط بانکهای قرضالحسنه به مشتریان پرداخت شده و این در حالی است که معوقات این ۲ بانک بسیار پایین است.
دکتر «حسن چنارانی» دبیر کمیسیون اقتصادی هیأت دولت نیز گفت: اعتقاد داریم با مدلسازی جدید بانکهای قرضالحسنه را بزرگ، قوی و ریشهدار کرده تا بتوانیم تعاملات منطقهای بانکی در زمینه قرضالحسنه داشته باشیم. شاخصهای عملکردی و ثبات در تصمیمگیری بانکهای قرضالحسنه به شدت مهم بوده و این موضوع میتواند ابزار مهمی برای چانهزنی بانکها برای تعاملات بینالمللی باشد.
در ادامه این نشست حجتالاسلام «سید مفید حسینی کوهساری» مسئول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه کشور، قرضالحسنه را با نگاه دینی بررسی کرده و گفت: قرضالحسنه یک مقوله جهانی است و در تمام دنیا فعالیت بدون ربا موجه است. حتی در ادیان غیرتوحیدی هم نگاه قرضالحسنه وجود دارد و مقولهای بینالمللی است.