به گزارش سایت خبری پرسون،
علی استادهاشمی، امروز در مراسم سهشنبههای نوآوری صنعت بیمه در محل بیمه مرکزی اظهار داشت: بعد از وقوع زلزله خوی کارشناسان ارزیابی شرکتهای بیمه به منطقه اعزام شدند و صنعت بیمه مانند سالهای قبل در کنار حادثهدیدگان حضور پیدا کردند.
وی افزود: روز گذشته به شرکتهای بیمه تاکید کردیم که بدون فوت وقت ارزیابان خسارت به محل وقوع زلزله اعزام شده و بعد از بررسی میزان خسارت اقدام به پرداخت غرامت کنند تا قدری از دردهای مردم تسکین پیدا کند.
معاون نظارت بیمه مرکزی اظهار داشت: صنعت بیمه در حوادث مختلف از قبیل سیل و زلزله در کنار مردم است.در سیل سال 98 که در اصفهان، شیراز و شمال کشور به وقوع پیوست، صنعت بیمه ورود پیدا کرد و نسبت به پرداخت خسارت به افراد آسیبدیده اقدام کرد.
استادهاشمی همچنین گفت: هنوز برآورد دقیقی از میزان خسارت زلزله خوی به دست نیامده است، اما تاکنون بیش از 3 هزار واحد مسکونی آسیب دیدهاند، همچنین بیش از هزار پرونده برای پرداخت خسارت توسط شرکتهای بیمه تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر شرکتهای بیمهای، صندوق بیمه حوادث طبیعی که با پیگیری وزیر اقتصاد و رئیس کل بیمه مرکزی تشکیل شد، و مردم با پرداخت حق بیمه ناچیز تحت پوشش بیمه حوادث قرار میگیرند، در این حادثه در کنار مردم خواهد بود.
معاون نظارت بیمه مرکزی در مورد مالیات بر بیمه اظهار داشت: در مورد شبکه فروش و ارزیابان بیمه و مالیات بر ارزش افزوده، با سازمان امور مالیاتی جلساتی برگزار کردیم و درخواست جلسهای با رئیس کل سازمان امور مالیاتی داشتهایم.
استادهاشمی افزود: اگر مسائلی در شرکتهای بیمه از نظر تخلف روی داده است، به عنوان مقام ناظر ورود پیدا میکنیم و کوچکترین انحرافات را هم رسیدگی میکنیم، اما بعضی از مسائل واقعا قابل بیان و پیگیری نیست و برجسته کردن مسائلی مانند فرار مالیاتی به نفع صنعت بیمه نیست.
وی اضافه کرد: با پیگیریهای انجامشده، مشکلات مالیاتی در یکی از شرکتها بود که چند ماه قبل پرداخت شده و در حال حاضر مشکلی ندارد و ما در زمینه تخلفات پیگیری میکنیم.