افزایش سه برابری مراجعات سرپایی کرونایی در بیمارستان‌های مشهد

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد که هم اکنون میزان مراجعات سرپایی به اورژانس‌های کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه روزانه، به نسبت ۲ هفته گذشته رشد سه برابری داشته است.

تصویر افزایش سه برابری مراجعات سرپایی کرونایی در بیمارستان‌های مشهد

به گزارش سایت خبری پرسون،‌ دکتر ایوب توکلیان جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ۲ هفته قبل آمار مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها به‌ویژه در بخش سرپایی افزایش محسوس و چشمگیری داشته که نشان می دهد سویه اومیکرون در قدرت تکثیر، سرایت و انتشار بسیار بالای بیماران کرونایی نقش داشته است.

وی اضافه کرد: ابتلای یک نفر در خانواده، کلاس درس و محیط کار به معنای خطر ابتلای تمامی افرادی است که با آن فرد در آن محل در ارتباط هستند، لذا ضمن جدی گرفتن هشدارها باید نسبت به این موضوع حساسیت کافی به خرج داد تا گرفتار این ویروس منحوس نشویم.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تمهیدات و اقدامات انجام شده در راستای کنترل بیماران کرونایی گفت: فعال کردن بخش‌های تنفسی سرپایی و جداسازی این گروه از بیماران در بیمارستانها و همچنین، جداسازی بیماران تنفسی و غیرتنفسی سرپایی با هدف جلوگیری از انتشار بیشتر ویروس در میان مراجعه‌کنندگان در این راستا صورت گرفته است.

توکلیان افزود: بیماران بستری با همکاری اورژانس ۱۱۵ در تمامی بیمارستانها توزیع مناسب شدند تا ازدحام در بیمارستان‌های اصلی و کمکی دانشگاهی کرونا ایجاد نشود و تقسیم بیماران در هر بیمارستان متناسب با ظرفیت و گنجایش آن مرکز درمانی صورت پذیرفته تا با انبوهی از بیماران کووید در یک بیمارستان خاص مواجه نشویم.

وی ادامه داد: تقسیم‌بندی بیماران کرونایی در تمامی بیمارستان‌ها کمک بزرگی هم در حوزه آموزش و هم حوزه درمان شده تا ضمن درمان مؤثرتر و اثربخش‌تر بیماران مبتلا به کرونا، شاهد آسیب دانشجویان و رزیدنت‌ها در بیمارستان‌های آموزشی درگیر کووید نباشیم.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مردم تقاضا کرد در هفته های پیش‌رو از حضور در هر نوع تجمعی به‌شدت خودداری کنند به‌ خصوص اجتماعات غیرضروری و خروج از منزل تنها برای انجام کارهای ضروری باشد و در کنار جدی گرفتن این موضوع باید نسبت به دریافت هر چه‌ سریع‌تر دُز سوم واکسن کرونا اقدام کرد و همچنین تداوم استفاده از ماسک، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی را در دستور کار قرار داد.

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۸۳۰ تن رسید.

بنا بر این گزارش تا ظهر روز ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۵ هزار و ۴۲۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۱۹۹ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۵۷۹ هزار و ۲۶۶ نفر رسید.

تا کنون ۶ میلیون و۱۵۲ هزار و ۹۰۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۲ هزار و ۳۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۵ میلیون و ۳۹۹ هزار و ۲۶۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین در حال حاضر ۶۱ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۶۱۷ دُز اول، ۵۴ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۶۹۸ دُز دوم و ۱۹ میلیون و ۶۴۶ هزار و ۳۵۷ دُز سوم واکسن کرونا در کشور تزریق شده و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۳۵ میلیون و ۲۶۴ هزار و ۶۷۲ دُز رسیده است.

طی شبانه روز گذشته ۴۵۹ هزار و ۹۷۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۷ شهرستان در وضعیت زرد و هشت شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

منبع : ایرنا

383311