به گزارش سایت خبری پرسون، محمد زاهدی اصل استادمددکار اجتماعی نوشت: جناب آقای رئیسی، جنابعالی با وعده مبارزه با فساد (صرف نظر از اینکه چنین وظیفهای با استناد به قانون اساسی، از تکالیف ذاتی قوه قضائیه بوده که شما سه سال مسئولیت آن را به عهده داشتید و با اقدامات امیدوارکنندهای نیز در آن مسئولیت پای به این عرصه گذاشتید) و اصلاحات بنیادین و اینبار در قامت رئیس قوه مجریه را دادید و بالاخره در راس این قوه قرار گرفتید.
بر اساس اصل ۱۲۱ قانون اساسی، در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت بزرگ ایران متعهد شدید که پاسدار قانون اساسی باشید و همه توان خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، گسترش عدالت، ترویج دین و اخلاق سازید و از هرگونه خودکامگی پرهیز کنید، در همین راستا در شعارهای انتخاباتی خود نیز به مفاهیمی از این دست تکیه کردید و بعد از پیروزی بر رقبای خود نیز اصول دوازدهگانهای را اعلام کردید که در دوره مسئولیت خود پایبند آنها خواهید بود از جمله : شفافسازی، پیشگیری از تعارض منافع، نهادینه کردن فسادستیزی، رشد فرهنگ پاسخگویی و مسئولیتپذیری، شایسته گزینی و انتصاب مدیران کارآمد، رفع امتیازات رانتی، نظارت موثر و کارآمد بر امور، برخورد قاطع با فساد و ریشههای آن و... ضمن اینکه در سفرهای استانی و مناسبتهای مختلف نیز دغدغه اصلی (باتعبیر خط قرمز) خود را معیشت و سفره مردم اعلام کردید.
اینجانب به عنوان مددکار اجتماعی و در پایبندی به اصول و اخلاق حرفهای خویش و در عمل به اصل هشتم قانون اساسی و با نهایت احترام و تواضع به جنابعالی اعلام میکنم که حال اکثریت مردم خوب نیست و ادامه وضع موجود بحران آفرین خواهد بود. جناب آقای رئیسجمهور، حتماً کارشناسان ذیربط به استحضار شما رسانیدهاند که در پنج ماه دوره مدیریت جنابعالی، سفره مردم کوچکتر و دلمشغولی آنها بیشتر شده است؟ اقلام اصلی معیشت در همین دوره، بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد گرانتر شده که آخرین آن مربوط به برنج و سیب زمینی است که تیتر اول روزنامه متعلق به دولت را به خود اختصاص داده.
سوال این است که آیا دولت انقلابی و یکدست با پشتیبانی تمام قد، توان مقابله با این معضل را در قالب مافیا، دلال، واسطه یا هر القاب دیگری ندارد؟! آقای رئیسجمهور، متهم کردن دولت قبلی (که عملکردش به ویژه در دوره دوم به هیچ وجه قابل دفاع نیست) گره زندگی مردم را باز نمیکند و نافی مسئولیت خطیر جنابعالی نیست. یکی از مباحث ارزشمندی که در معنا و مفهوم مدیریت مطرح میشود نگاه به گذشته برای استفاده از تجارب مثبت و منفی آن جهت ساختن آینده است.
جناب آقای رئیسی، شما را به حرمت خون شهدا، به فریاد مردم برسید و برای آینده بهتر تدبیری بیندیشید، نسبت به تیم اقتصادی خود و توانمندسازی آن با بهرهگیری از متخصصان دلسوخته اقتصادی و اجتماعی، کمر همت ببندید. طبق نظر بسیاری از متفکران و صاحبنظران خارجی و داخلی، بزرگترین تهدید هر نظامی از بین رفتن طبقه متوسط و دوقطبی شدن جامعه است که متاسفانه بر اساس آمارها و اطلاعات مراجع رسمی و غیررسمی و نظرسنجیها، این فلاکت در شرف وقوع است.
آقای رئیسجمهور، بیان این وضعیت، سیاهنمایی نیست بلکه واقعیت تلخ و تکان دهندهای است که نمیتوان آن را انکار کرد، هیچ انسان با شرف و وطنپرستی نمیخواهد برای مام میهن اتفاق ناگواری بیفتد و این انقلاب پشتوانه مردمی خود را از دست بدهد، وضعیت موجود برازنده مردم ما نیست انواع آسیبهای اجتماعی که ریشه در فقر فراگیر دارد روز به روز در حال گسترش است و برخورد قهری آن هم با طرحهای عجیب، نظیر «قرارگاه اجتماعی» توسط مدیریت کلانشهر تهران (که قرارگاههای جبهه و جنگ دوره دفاع مقدس را تداعی میکند) راهگشا نیست، خودکشیهای اخیر، حمله قدارهبندها به پلیس آن هم در روز روشن و انظار عمومی و... نشانههای خوبی نیستند.
اینجانب با تکیه بر ۵۰ سال تجربه خود در این حوزه به جنابعالی اطمینان میدهم که اگر بسترهای اشتغال فراهم شود و معیشت متناسب با شأن مردم برای آحاد شهروندان تامین گردد، بساط رانت و فساد برچیده شود، پای کاسبان تحریم از گلوی مردم برداشته شود، از دوقطبی شدن شدید جامعه با مشارکت سیاستگذاران شایسته و مدیران لایق و غیررانتی پیشگیری شود، بسیاری از آسیبها و نگرانیها تعدیل خواهند شد.
توجه: مطلب مندرج صرفا دیدگاه نویسنده است و رسانه پرسون در قبال آن هیچ موضعی ندارد.
منبع: آرمان ملی