مصائب یک حضور

قبل از بازی تیم ملی فوتبال ایران با عراق شاهد کش و قوس‌های فراوانی در خصوص حضور یاعدم حضور تماشاگران در ورزشگاه بودیم و مهم‌ترین نکته‌ای هم که در این میان مطرح بود این بود که آیا زنان هم می‌توانند این دیدار مهم را در استادیوم آزادی و از نزدیک تماشا کنند یا خیر.
تصویر مصائب یک حضور

به گزارش سایت خبری پرسون، گسترش سویه اومیکرون در کشور باعث شده بود تا امیدها برای حضور تماشاگران در ورزشگاه از دست برود به خصوص آنکه فرمانده ستاد مقابله با کرونا دو روز قبل از بازی اعلام کرده بود که احتمالا این دیدار بدون تماشاگر خواهد بود. به هر حال حضور یاعدم حضور تماشاگران در هاله‌ای از ابهام قرار داشت تا اینکه یک روز قبل از بازی ایران و عراق، اعلام شد که هواداران تیم ملی می‌توانند از این دیدار دیدن کنند. البته با حدود ۱۰ هزار تماشاگر که ۸ هزار نفرشان مرد و ۲هزار نفر هم سهم زنان است! خب اگرچه این مقدار سهمیه برای زنان که نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند کم بود اما زنان را خوشحال کرده بود که می‌توانند در استادیوم حاضر شوند. اما نکته قابل تاملی که وجود داشت این است که مسئولان در حالی اجازه ورود تماشاگران را به ورزشگاه دادند که درست تا روز بازی نحوه خرید بلیت را اطلاع‌رسانی نکردند. یعنی روز پنجشنبه چند ساعت مانده به آغاز بازی اعلام شد که سایت خرید بلیت باز است.

از این همه بی‌برنامگی که بگذریم باز هم نکته‌ای وجود داشت که بسیار آزار‌دهنده بود. آنهم‌عدم علاقه مسئولان به حضور زنان در ورزشگاه است. مسئولان برای آنکه سر فیفا را به نوعی کلاه بگذارند و بگویند زنان هم می‌توانند در ورزشگاه حضور یابند در این دیدار مهم، زنان را به صورت گزینشی به استادیوم راه دادند. این یعنی آنکه تمام زنان علاقه‌مند به حضور در ورزشگاه نتوانستند بلیت بازی ایران و عراق را تهیه کنند.

زنانی که نتوانستند بلیت بخرند

چرا که گزارش‌های دریافت شده از زنانی که علاقه‌مند به تماشای این دیدار بودند، حاکی از این است که تلاش‌های مکرر و پرتعداد آن‌ها برای خرید بلیت نافرجام بوده و هیچیک نتوانستند بلیتی خریداری کنند. آن‌ها با خطای سایت بلیت فروشی و مشکلات دیگری مواجه بودند. بررسی‌ها نیز نشان می‌دهد که مشکلی که برای زنان علاقه‌مند وجود داشته این بوده که در تمام ساعات بلیت فروشی، جایگاه مربوط به زنان، خالی از ظرفیت بوده است. در حالی که مسئولان ورزشگاه آزادی و فدراسیون فوتبال ۲۰۰۰ بلیت را برای حضور تماشاگران زن تخصیص داده بودند که در ضلع جنوبی ورزشگاه آزادی (از جایگاه ۶ تا ۱۴) قرار داشت اما در سایت بلیت فروشی، درج شده بود که هیچ ظرفیتی موجود نیست.

البته احمد مددی، مدیر ورزشگاه آزادی اعلام کرده است که بلیت فروشی برای زنان دایر بوده و ۲۰۰۰ بلیت توسط بانوان خریده شده است. خوش‌بینانه‌ترین حالت این است که تمام ۲۰۰۰ بلیت مخصوص هواداران زن در دقایق اولیه صبح و زمانی که سامانه بلیت‌فروشی تازه باز شده بود به فروش رفته باشد که البته علاوه‌بر خوش‌بینانه بودن، باورنکردنی است. از سوی دیگر طبق گفته‌های زنانی که روز پنجشنبه به ورزشگاه آزادی رفته بودند، آن‌ها برای حضور در ورزشگاه یا بلیت مردانه تهیه کرده بودند یا جلوی ورزشگاه با۱۵۰ هزار تومان بلیت خریده بودند البته خانم‌هایی هم بودند که بلیت این دیدار را همسرشان به سختی برایشان تهیه کرده بود.

واکنش کاربران

بازتاب کاربران شبکه‌های اجتماعی از این موضوع گواه آن است که نسبت به آن گلایه دارند.

کاربرانی در این باره نوشته اند: «حضور گزینشی زنان در ورزشگاه، حضور زنان در ورزشگاه نیست.»، «زنان می‌تونن برن ورزشگاه ولی بهشون بلیت نمی‌فروشیم؛ خودمون انتخاب می‌کنیم کدوم زن بره بازی رو ببینه!»، «از صبح روز بازی تلاش کردم تا بتونم بلیت ایران و عراق رو بخرم اما سایت کدملی و تلفن رو قبول نکرد خب از اول بگید بلیت برای افرادی خاص است»، «بیشتر زنانی که در ورزشگاه حضور یافته بودند به صورت رسمی از سایت بلیت نخریدن. چرا می‌خواین عادی جلوه‌اش بدین؟»

منبع: آفتاب یزد

382174

سازمان آگهی های پرسون