پروژه صادرات گاز از مسیر میناب-سیریک-جاسک در مسیر پیشرفت

مجری طرح خط ششم سراسری گاز، طول گستره «میناب – سیریک» را ۱۲۰ و گستره «سیریک – جاسک» را ۸۰ کیلومتر عنوان کرد و ادامه داد: در این پروژه چهار ایستگاه شیر بین راهی، دو لانچر و ریسیور، دو ایستگاه حفاظت کاتدیک استفاده می‌شود.
تصویر پروژه صادرات گاز از مسیر میناب-سیریک-جاسک در مسیر پیشرفت

به گزارش سایت خبری پرسون، سلیمی در جریان بازدید از فاز اول خط لوله ۴۲ اینچ «میناب-سیریک-جاسک» هدف از اجرای این طرح را گازرسانی به صنایع منطقه و همچنین شهرهای میناب، ( دومین شهر بزرگ هرمزگان)، سیریک و روستاهای این مناطق عنوان کرد و گفت: فاز اول پروژه احداث خط لوله «میناب-سیریک -جاسک» از کیلومتر ۴۷۵ خط لوله هفتم سراسری گاز منشعب شده است، گازرسانی به کارخانه فولاد آنامیس میناب، منطقه ویژه اقتصادی جاسک، شرکت پتروشیمی هامون و نیروگاه کوهستک را از دستاوردهای اجرای این پروژه است.

وی افزود: با تامین خوراک پایدار برای صنایع منطقه، تولیدات واحدهای صنعتی افزایش می یابد و نیروهای متخصص و بومی در این صنایع مشغول به‌کار می شوند که از این منظر، بهره‌برداری از این پروژه، دستاوردهای امیدبخش و فرخنده ای را برای ساکنان این دیار به ارمغان می آورد.

او افزود: احداث خط انتقال گاز ۴۲ اینچ، گامی موثر در تحقق سیاست‌های توسعه‌ای و محرومیت‌زدایی از این منطقه کشور به‌شمار می‌آید.

سلیمی درباره پیشینه این پروژه توضیح داد: هدف اصلی و نهایی از اجرای این پروژه صادرات گاز به عمان، از مسیر میناب-سیریک – جاسک بود که در حال حاضر فاز اول این پروژه (میناب – سیریک) در دستور کار قرار گرفته و مراحل اجرایی آن از پیشرفت قابل قبولی برخوردار است.

مجری طرح خط ششم سراسری گاز، طول گستره «میناب – سیریک» را ۱۲۰ و گستره «سیریک – جاسک» را ۸۰ کیلومتر عنوان کرد و ادامه داد: در این پروژه چهار ایستگاه شیر بین راهی، دو لانچر و ریسیور، دو ایستگاه حفاظت کاتدیک استفاده می شود.

سلیمی تعهد کارفرما برای تهیه اقلام اصلی را یکی از عوامل موثر در پیشرفت قابل قبول پروژه دانست و گفت: استفاده از توان مشاوران، پیمانکاران، سازندگان و تولیدکنندگان توانمند داخلی در این پروژه سبب اشتغال زایی برای جوانان و مهندسان مستعد داخلی شده و گردش چرخ‌های صنعت را در حین اجرای پروژه به همراه داشته است.

منبع: ایسنا

379898

سازمان آگهی های پرسون