به گزارش سایت خبری پرسون، برخی شهروندان اعلام کردند هنگام مراجعه به سامانه شکایات وزارت آموزش و پرورش، به دلیل آنکه اسامی برخی واحدهای ستادی در سامانه ذکر نشده است، نتوانستهاند اقدام به ثبت شکایت کنند. این موضوع را از محمدحسین کفراشی مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات این وزارتخانه که متولی سامانه مذکور است، جویا شدیم.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در این خصوص گفت: سامانه شکایات (shekayat.medu.ir) در سطوح منطقه، استان و وزارتخانه است و افراد میتوانند گزارشها و شکایات را در این سامانه ثبت کنند. گزارش نام و نشان نیازی ندارد، اما برای شکایت باید مشخصات افراد ثبت شود و ما موظف هستیم کمتر از 10 روز به شکایت پاسخ دهیم. مسئولان ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات مناطق هر روز سامانه و شکایات را رصد کرده و موظفند شکایت را پرینت گرفته و به بخش مربوطه برای پاسخگویی ارجاع دهند. اگر مشکل در منطقه حل نشد یا شکایت از اداره کل بود، فرد باید در سامانه شکایت گزینه اداره کل را انتخاب کند و موظف به بررسی و پاسخگویی هستند.
کفراشی ادامه داد: اگر شکایت از حوزه ستادی باشد یا در منطقه و استان به شکایت جواب نداده باشند، ما رسیدگی میکنیم و باید گزینه اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات را انتخاب کنند. شکایات از بخشهای مختلف حوزه ستادی به دست ما میرسد و موارد را از آنها پیگیری میکنیم.
مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: اینکه اسم تمام معاونتها در سامانه لحاظ شود نیاز دارد تا برای همه بخشها یک نفر مسئول نظارت داشته باشیم، در حالی که به خاطر کمبود نیرو این وضعیت را نداریم و آنقدر هم شکایت نمیشود که یک مسئول برای آن تعیین شود به عنوان مثال زمانی که معلمی درباره حق الزحمه امتحانات نهایی شکایت میکند، این مورد مربوط به حوزه مالی و سنجش است که ما از هر دو بخش پیگیری میکنیم، همکاران ما گزارش ها و شکایات را بررسی میکنند تا مشخص شود به کدام بخشها مرتبط هستند و بر اساس آن مکاتبه و پیگیری انجام میشود.
کفراشی تاکید کرد: اگر اسم واحدی در سامانه پاسخگویی به شکایات نبود به معنای مصونیت این واحدها نیست، و هیچ بخشی و فردی مصونیت ندارد، اگر فردی از بخش های مختلف آموزش و پرورش که اسم آن در سامانه شکایات وجود ندارد، شکایت دارد، گزینه واحد ارزیابی عملکرد را انتخاب کند.
منبع: تسنیم