به گزارش سایت خبری پرسون استان مرکزی، غلامرضا ملکی مدیر کل اداره غله و خدمات بازگانی استان مرکزی با اشاره به عملکرد ستاد تنظیم بازار در استان مرکزی گفت: در حال حاضر تنظیم بازار شکر و برنج در دستور کار است و شکر در دو حوزه خانوار و مصارف صنوف و صنعت در حال انجام است.
وی ادامه داد: تاکنون ۳ هزار تن شکر برای مصارف خانوار و ۲ هزار و ۱۰۰ تن شکر برای مصارف صنوف در استان مرکزی توزیع شده است و خوشبختانه محدودیتی در خصوص توزیع این دو کالا در استان وجود ندارد و حتی بخش اعظمی از متقاضیان که ثبت نام کرده بودند به دلیل تفاوت قیمت کم این دو کالا در بازار آزاد و ستاد تنظیم بازار، برای دریافت سهمیه خود مراجعه نکردند.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تا به امروز در مجموع هفت هزار و ۶۰۰ تن برنج شکر در قالب ستاد تنظیم بازار در استان توزیع شده است که از این میان حدود ۳ هزار تن آن شامل برنج هندی، پاکستانی و تایلندی بوده است.
مدیر کل اداره غله و خدمات بازگانی استان مرکزی تصریح کرد: مجوز توزیع شکر و برنج در قالب ستاد تنظیم بازار همچنان ادامه خواهد داشت و تا پایان سال نگرانی برای تأمین این کالاها در استان نداریم. چند هفته اخیر شاهد افزایش قیمت برنج در بازار بودیم خوشبختانه این تنشها در بازار خوابیده و قیمت برنج وارداتی به ثبات رسیده است افزایش قیمت در برنج داخلی نیز هم اکنون در وضعیت ثبات قرار دارد.
ملکی گفت: روغن نیز بیش از نیاز مصرف در بازار موجود است و محدودیتی برای توزیع و عرضه این کالا از سوی واحدهای صنعتی نداریم.
مدیر کل اداره غله و خدمات بازگانی استان مرکزی در پایان بیان کرد: برنج و شکر با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار یعنی شکر ۱۲ هزار و ۵۰۰، برنج هندی ۱۸ هزار و ۵۰۰، برنج پاکستانی ۲۰ هزار و ۵۰۰ و برنج تایلندی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان در حال توزیع است.
منبع: مهر