به گزارش سایت خبری پرسون از استان کهگیلویه و بویراحمد، علیرضا اتابک فرماندار گچساران در جلسه کارگروه اشتغال که با حضور جمعی از مسئولین استانی و محلی در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: اهمیت و ارزش چنین جلساتی به اندازه جلسات شورای تأمین است چرا که باید برخی جلسات را کارشناسانه و تأثیرگذار به آنها نگاه کرد.
وی افزود: حتی اگر بتوان یک کارگاه کوچک اقتصادی را به چرخه تولید بازگرداند خودش میتواند خستگی را از تن ما مسئولین خارج کند، اگر به وظیفه و تعهد سازمانیمان پایبند باشیم میتوانیم مشکلات مردم را نیز مرتفع کرد.
اتابک تصریح کرد: معتقدم که باید برای بحث اشتغال برنامه داشته باشیم و بدون برنامه هم نمیشود به این نتیجه رسید، میتوان در هر دستگاهی با توجه به ظرفیتش اشتغالزایی ایجاد کرد که یکی از اشکالات عمده در بحث اشتغال استان و شهرستان هم عدم آشنایی مردم با کار، تولید، رونق و نیز دستگاههایی است که میتواند خدمات و تسهیلات ارائه کنند.
فرماندار گچساران اظهارکرد: به عنوان مثال همین کمیته امداد تسهیلات اشتغالیزایی به مددجویان اعطاء میکند که خروجی خوبی هم برای خانواده مددجویان داشته است، پس مهم ارزش کاری است که در مقابل مردم احساس مسئولیت میکنیم.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم و وظیفهمان را انجام دهیم، مردم هم راضی هستند، باور کنید کار نشد ندارد و همین دستگاهها با همین توان و ظرفیتها کارهای بزرگی میتوانند انجام دهند هرچند خودمان وضعیت محدودیت منابع را هم میدانیم.
اتابک تصریح کرد: خیلی بد است در شهرستانی که نفت، گاز، پتروشیمی و نیز دیگر صنایع مهم را دارد و وزیر نفت هم قول داده در آینده نزدیک بیش از 700 هزار بشکه نفت در این شهرستان تولید شود، اما نرخ بیکاری ما از متوسط نرخ بیکاری کشور بالاتر باشد که این قابل قبول نیست که شهرستانی با این ظرفیت ها این همه جوان بیکار داشته باشد.
وی تصریح کرد: خیلی از کارگاههای تولیدی ما با 50 میلیون تومان هم مشکلاتشان حل میشود و برخی هم از صاحبان تولیدی بخاطر 50 میلیون بدهی هم در زندان هستند، بنابراین چه کسانی باید در این شهرستان اشتغال ایجاد کنند چرا که باید از واحد های تولیدی حمایت کرد.
فرماندار گچساران افزود: اهالی یک روستای شهرستان، مدعی هستند که امسال حدود 10میلیارد تومان فقط لیمو ترش فروختهاند درحالی که هیچ خواستهای هم از مسئولین ندارند بجز اینکه شبکه آبرسانی به مزارع و باغاتشان نیز تعمیر شود تا به تبع نیز تولیدات کشاورزان افزایش داشته باشد.
اتابک گفت: با این وجود چگونه میشود معضلات اجتماعی در شهرستان، استان و کشور را ریشه کن کرد و اگر بخواهیم یک جوان به دام مواد مخدر نیفتد باید کار کرد و زمینه اشتغال را بوجود آورد، هرچند موازی کاری در برخی موارد هم ممکن است برخی مشکلات را ایجاد کند.
فرماندار گچساران افزود: بنابراین آموزش لازم برای نیروهای جوان جویای کار لازم است اما معتقدم که کاری انجام نمی شود، در همین اعتصاب پتروشیمی چقدر زجر کشیدیم وقتی عدهای جوشکار اعتصاب کردند ما در شهرستان چند جوشکار هم نداشتیم که معرفی کنیم.
وی افزود: به هرحال تخصص در هر کاری لازم و ضروری است. فنی و حرفهای ما باید در بحث آموزش نیروها همت کند اما برای آموزش نیازمند تجهیزات بروز همان تخصص هستیم، اما وقتی فرد بی مسئولیتی به رئیس اداره کار ما میگوید تو چکاره ای؟! پس چطور مسئول ما می واند کار و رونق ایجاد کند، بنابراین منزلتها باید حفظ شود.
وی افزود: ما هم آفتاب لب بامیم اما به عنوان یک کارشناس، دغدغههای شهرستان را پیگیری و دنبال میکنیم و اگر با توجه به توانمندیهای این شهرستان بخواهیم کار کنیم میتوانیم در اشتغال این شهرستان کارهای بزرگی را داشته باشم.
اتابک ادامه داد: سد کوثر ذخیره آبی بالایی دارد و سد چمشیر هم آمسال آبگیری میشود، صنایع پتروشیمی هم در آینده هم وارد مدار تولید و رونق میشوند اگرچه همیشه هم گفتهایم که خدمات نظام باید گفته شود.
آیت اله ارمغانی فرد مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه افزود: باید ظرفیتها وپتانسیلهای گچساران در حوزههای مختلف جهت ایجاد اشتغال تقویت شود.
وی گفت: نیروهای بومی بانمک فنی و حرفهای آموزشهای تخصصیتر را جهت اشتغال در شرکتهای تابع فراگیرند.
کاظم حاجی پور مدیر کل صندوق کار آفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: حمایت از کسب و کار های فنآوری حائز اهمیت میباشد.
وی اظهار کرد: با برگزاری همایش مهارت در کهگیلویه ۱۰ کسب و کار در این شهرستان شناسایی شد.
حاجی پور بیان کرد: کمترین طرحهایی که به سمت ما ارسال میشود از شهرستانگچساران است.
منبع: فارس