به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، امیر حسین رسام رئیس اداره معادن و اکتشافات معدنی سازمان صمت گیلان، در جلسهای با حضور مدیران تسویه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی وزارت صمت و شرکت «پل راه نامی» برنده مزایده معدن زغال سنگ البرز غربی سنگرود، اظهار داشت: در احیای معدن زغالسنگ سنگرود مطابق با رأی شورایعالی معادن کشور، عزم جدی از سوی سازمان صمت وجود دارد.
رسام، برگزاری مزایده، تعیین بهره بردار جدید و مرحله به مرحله فرآیند واگذاری آن با نظارت دقیق را، از جمله اقدامات و برنامههای سازمان صمت عنوان دانست و گفت: این جلسه جهت تعیین و تکلیف اموال قابل انتزاع معدن وتحویل نهایی به بهرهبردار برگزار شد و فعالیت مجدد، با انجام اکتشافات تکمیلی با اولویت زغال سنگ و سپس اکتشاف سایر ذخایر موجود در عرصه معدن با قدرت پیگیری میشود.
وی با اشاره به وجود پتانسیل های معدنی موجود در عرصه محدوده پروانه معدن سنگرود بیان داشت: گستردگی عرصه معدن سنگرود و اکتشافاتی که دهههای گذشته انجام شده، نوید بخش وجود ذخایر معدنی مناسب علاوه بر زغال سنگ است که با انجام اکتشافات تکمیلی و تعیین ذخیره مناسب برای هر یک از مواد معدنی اکتشاف شده از سوی سرمایهگذار جدید برای بهره برداری معادن، میتوانیم شاهد ایجاد ظرفیتهای جدید اشتغال برای ساکنین بومی مناطق همجوار معدن باشیم.
به گفته امیرحسین رسام، فعالیت مجدد این معدن بزرگ به لحاظ مسائل اجتماعی و منطقهای بسیار حائز اهمیت است و قطعا با حمایت و پیگیریهای مسؤلین شهرستان رودبار خصوصاً نماینده خدوم مردم رودبار و فرماندار شهرستان، فرآیند انتقال از سوی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و اجرای تعهدات سرمایه گذار جدید شتاب بیشتری خواهد گرفت.
وی فاز اول عملیات اجرایی برابر با تعهدات بهره بردار جدید را حداکثر تا پایان شهریور سال جاری اعلام و اضافه کرد: آغاز فعالیت طی یک برنامه زمانبندی مشخص، برای از سرگیری مجدد فعالیت مجتمع معدنی سنگرود انجام خواهد شد.
رسام تأکید کرد: راه اندازی این واحد بزرگ معدنی از نظر معیشتی و اشتغالزایی اهالی بومی مناطق فاراب و خورگام و... نقطه عطفی در رشد و شکوفایی اقتصاد شهرستان و استان خواهد بود و رونق و پویایی را همانند سالهای گذشته برای مردم منطقه فراهم خواهد آورد.
رئیس اداره معادن و اکتشافات معدنی سازمان صمت گیلان، با اشاره به ذخایر مناسب آهک، خاک نسوز و سیلیس و… ایجاد واحدهای صنایع معدنی در این واحد بزرگ معدنی را جهت فرآوری و ایجاد ارزش افزوده، از اولویتهای بعدی دانست و عنوان کرد: سازمان صمت استان با جدیت و حساسیت بر اجرای دقیق فرآیند های اجرایی و برنامهریزی شده از سوی بهره بردار جدید نظارت خواهد نمود.
منبع: روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان