اما و اگرهای انتخابات در تبریز

فرماندار تبریز در نشستی با خبرنگاران به اما و اگرها درباره انتخابات در این شهر پاسخ داد. وی دلایلی که باعث شد نتایج دیر اعلام شود را توضیح داد.
تصویر اما و اگرهای انتخابات در تبریز

به گزارش سایت خبری پرسون از استان آذربایجان‌شرقی، ناهماهنگی هیئت نظارت مرکزی با وزارت کشور موجب اخد رای دستی در انتخابات شد

فرماندار شهرستان تبریز با اشاره به تلفیق آراء مکانیزه با آرا دستی در تبریزگفت: به محض مشاهده چنین اشتباهی تمامی ۱۶۰ صندوق رای دستی با حضور نفر اول تا آخر به‌صورت دقیق بازشماری شد.

بهروز مهدوی گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به مسایل انتخابات ششمین دوره شوراها و دلیل تاخیر اعلام نتایج، گفت: ۹ ماه مانده با انتخابات ما تمام مقدمات انتخابات را شروع کرده و به مردم قول داده بودیم انتخابات شوراها در تبریز مکانیزه خواهد بود و دوره های متعدد آی تی برای همکاران برگزار کرده بودیم.

وی با بیان اینکه دغدغه ما این بود که سامانه حداقل روز پیش از برگزاری انتخابات به دست ما برسد، گفت: نه تنها سامانه پیش از موعد نرسید بلکه روز پنجشنبه ساعت ۱۱ یک روز مانده به انتخابات به دست ما رسید در حالی که ما باید صندوق ها را از روز چهارشنبه به مراکز ارسال می کردیم و نصب و راه اندازی هر دستگاه حدود ۴۰ دقیقه زمان می برد و ما باید ۲ هزار و ۸۴۰ دستگاه مکانیزه را در ۷۰۰ شعبه راه اندازی می کردیم.

فرماندار تبریز ادامه داد: هر دوره از انتخابات ساعت هشت صبح شروع می شد اما در این دوره از ساعت هفت صبح شروع شد و چه دلیلی داشت هفت صبح شروع شود و تا ۱۹ ساعت طول بکشد.

مهدوی با بیان اینکه روز جمعه ۵۴۰ شعبه مکانیزه کاملا آماده بود و بقیه ۱۶۰ شعب به صورت دستی رای گیری انجام می شد، گفت: ناهماهنگی هیات نظارت مرکزی با وزارت کشور باعث تاخیر در ارسال دستگاه های مکانیزه و اجبار به اخذ رای دستی کرد.

وی با بیان اینکه بین انتخابات دستی و مکانیزه هیچ همخوانی وجود نداشت، افزود: از مجموع ۱۶۰ شعبه ای که رای گیری دستی انجام شد، سه هزار و ۷۴۰ برگ رای صحیح وجود داشت.

فرماندار تبریز با بیان اینکه جمعه ساعت دونیم شب صندوق ها در سامانه ثبت و انتخابات الکترونیکی تمام شده بود، گفت: شنبه صبح ساعت هفت و نیم با رصد دستگاه ها نتایج اولیه را اعلام کردیم اما به دلیل اشتباه عوامل اجرایی یک شعبه که آرای مکانیزه را دستی حساب کرده بودند باعث شد نفر سیزدهم ۱۴۰ رای اضافه محسوب شود و بنده به محض مشاهده چنین اشتباهی به وزارت کشور پیشنهاد بازشماری تمامی ۱۶۰ صندوق دستی را دادم که با حضور نفر اول تا آخر و برای اطمینان مردم بازشماری کردیم که بعد از بازشماری نفر سیزدهم با چهاردهم جابجا شد.

وی با اشاره به مشارکت ۲۳ درصدی در این دوره شوراها گفت: مشارکت به هر دلیلی پایین بود و برخی انتظار داشتند ما برای شان رای جمع کنیم.

فرماندار تبریز با تاکید بر اینکه انتخابات در کمال امنیت و سلامت و بدون کوچک ترین درگیری برگزار شد، افزود: در انتخابات ما آن چنان صحت و دقت وجود داشت که حتی یک نفر هم جابجا نشد و به تایید کارشناسان نظارت و اجرایی هم رسید.

مهدوی در خاتمه سخنانش در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش قیمت نان در روزهای اخیر گفت: مجلس هشتم، تعزیراتآرد و نان را منحل و مسئولیت های این حوزه را به ادارات غله، صمت، تعزیرات حکومتی و اتحادیه‌های مربوطه واگذار کردهاست. بنابراین سالهاست اختیار قیمت‌گذاری نان از فرمانداری‌ها گرفته شده و به تهران واگذار شده که مرکز نیز این وظیفه را بهاستانداری تفویض کرده است.

وی افزود: هرچند قیمت نان اخیرا از سوی استانداری و نهادهای متولی، افزایش یافته اما تاکنون این افزایش قیمت اعلامنشده است و نانوایی‌ها نیز با اطلاع از تصمیمات اتخاذ شده در این خصوص، خودشان نسبت به افزایش قیمت نان اقدام کرده‌اند.

منبع: فجر آذربایجان

330545

سازمان آگهی های پرسون