آشپزخانه پرسون

کیک آلبالو

کیک آلبالو، یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار خانگی می باشد، در گزارش زیر طرز تهیه این کیک خوشمزه را آموزش خواهیم داد.

تصویر کیک آلبالو

به گزارش سایت خبری پرسون، کیک آلبالو، یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار خانگی می باشد. بهترین مقالات حوزه سلامت را سایت پرسون بخوانید.

طعم ترش و شیرین این کیک و ترکیب مواد عالی آن، یک عصرانه دلچسب و سالم را برای شما و دورهمی تان تدارک خواهد دید. همچنین وجود آلبالو در این کیک و طعم و مزه عالی آن، برای کسانی که این میوه خوشمزه را دوست دارند، یک انتخاب بسیار عالی خواهد بود.

طرز تهیه کیک آلبالو و مواد آن بسیار راحت و در دسترس می باشد و احتیاج به صرف زمان زیاد و خرید آن نخواهید داشت. از این رو می توانید به راحتی در منزل این کیک خانگی خوشمزه و عالی را طبخ نمایید و در وعده عصرانه با چای هل دار در کنار خانواده آن را صرف نمایید. همچنین می توانید این کیک سبک و دوست داشتنی را در وعده صبحانه نیز سرو کنید و از طعم ملس و متفاوت آن لذت ببرید.

مواد لازم

آرد: ۳ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۴ عدد

ماست: ۱ لیوان

روغن مایع: ۱ پیمانه

وانیل: ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

آلبالو: ۱ پیمانه

مراحل

ابتدا شکر، تخم مرغ ها و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.

سپس روغن و ماست را نیز اضافه و مواد را هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را مرحله مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط کنید.

قالب کیک را کمی به آرد و کره آب شده آغشته کنید.

سپس نصف مواد کیک را درون قالب بریزید.

آلبالوهای بدون هسته و آماده شده را بر روی مواد بچینید.

سپس باقی مانده مواد کیک را نیز بر روی آلبالوها بریزید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.

سپس قالب کیک را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود

327320