به گزارش سایت خبری پرسون، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه کیک تولد چوکوتورتا را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴۲۵ گرم کارامل
۴۵۲ گرم پنیر خامهای ترم شده
۲ فنجان قهوه یا اسپرسو دم کرده
کوکی شکلاتی به مقدار لازم
دستور پخت:
گام اول: در یک کاسه، پنیر خامهای ترم شده و کارامل را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. باید رنگ کارامل کم رنگ باشد. تا زمانی که به کارامل مورد نظر خود تبدیل شود بچشید.
گام دوم: قهوه خود را دم کرده و در یک ظرف کم عمق بریزید. هر کوکی را یکی یکی در قهوه فرو کنید و سپس آنها را در یک ظرف پخت مختلف بچسبانید تا کف آن کاملاً پوشانده شود.
گام سوم: هنگامی که یک لایه کوکی کامل شد، یک قاشق از مخلوط پنیر خامهای و کارامل را برداشته و آن را به طور مساوی روی کوکیها پخش کنید. سپس یک لایهی دیگر از کوکیهایی که در قهوه خیس شده اند را روی آنها قرار دهید.
گام چهارم: لایه بندی را ادامه دهید تا به بالای ظرف خود برسید و فضای کافی برای مخلوط پنیر خامهای و کارامل دارد. سپس روی کیک را با پودر کاکائو پر کنید. چهار ساعت یا تا زمانی که آماده سرو شود در یخچال قرار دهید.