آشپزخانه پرسون

کیک آلبالو

کیک آلبالو، یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار خانگی می باشد، در گزارش زیر طرز تهیه این کیک خوشمزه را آموزش خواهیم داد.

تصویر کیک آلبالو

به گزارش پرسون، کیک آلبالو، یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار خانگی می باشد. بهترین مقالات حوزه سلامت را سایت پرسون بخوانید.

طعم ترش و شیرین این کیک و ترکیب مواد عالی آن، یک عصرانه دلچسب و سالم را برای شما و دورهمی تان تدارک خواهد دید. همچنین وجود آلبالو در این کیک و طعم و مزه عالی آن، برای کسانی که این میوه خوشمزه را دوست دارند، یک انتخاب بسیار عالی خواهد بود.

طرز تهیه کیک آلبالو و مواد آن بسیار راحت و در دسترس می باشد و احتیاج به صرف زمان زیاد و خرید آن نخواهید داشت. از این رو می توانید به راحتی در منزل این کیک خانگی خوشمزه و عالی را طبخ نمایید و در وعده عصرانه با چای هل دار در کنار خانواده آن را صرف نمایید. همچنین می توانید این کیک سبک و دوست داشتنی را در وعده صبحانه نیز سرو کنید و از طعم ملس و متفاوت آن لذت ببرید.

مواد لازم

آرد: ۳ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۴ عدد

ماست: ۱ لیوان

روغن مایع: ۱ پیمانه

وانیل: ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

آلبالو: ۱ پیمانه

مراحل

ابتدا شکر، تخم مرغ ها و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.

سپس روغن و ماست را نیز اضافه و مواد را هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را مرحله مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط کنید.

قالب کیک را کمی به آرد و کره آب شده آغشته کنید.

سپس نصف مواد کیک را درون قالب بریزید.

آلبالوهای بدون هسته و آماده شده را بر روی مواد بچینید.

سپس باقی مانده مواد کیک را نیز بر روی آلبالوها بریزید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.

سپس قالب کیک را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود

327320

مطالب مرتبط