به گزارش سایت خبری پرسون از آذربایجانغربی جلیل جباری اظهار داشت: امروزه با توجه به توسعه تکنولوژی و ارتباطات سبک زندگی مردم در مناطق روستایی و شهری نیز به سرعت تغییر کرده و شبیه به یکدیگر میشود.
وی ادامه داد: از این روز روستاها به تدریج شکل شهر به خود گرفته و دیگر خبری از فرهنگ و آداب و سنن قدیمی در آنها نمیتوان یافت و این موضوع بر معماری خانههای روستایی نیز تاثیر فراوانی داشته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی افزود: برای مقابله با این موضوع میتوان با توسعه گردشگری میتوان روستاییان را نسبت به حفظ معماری خانهها، نوع پوشش و آداب و رسوم آن مناطق ترغیب کرد.
جباری عنوان کرد: زمانی که گردشگری در روستاها رونق پیدا کند به دنبال آن درآمد برای روستاییان ایجاد شده و آنها خود برای ایجاد واحدهای بومگردی تمایل پیدا خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۰ واحد بومگردی در استان وجود دارد که این واحدها با حفظ بافت تاریخی و سنتی خانههای روستایی در این مناطق ایجاد شدهاند.
این مقم مسوول یادآور شد: برای حمایت از ایجاد این واحدها در روستاها ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اقدام به ارائه تسهیلات با سود پایین میکند و این اقدامی برای حفاظت از بافت تاریخی روستاها است.
انتهای پیام/