اصلاح‌طلبان و اصولگرایان برنامه‌ای برای آینده مملکت ندارند

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: عده‌ای می‌گویند که ما در کشور رئیس‌جمهور به درد بخور نداشتیم، در صورتی که چندین روسای‌جمهور محصول حوزه علمیه بودند، بنابراین چنین حرفی هم حرف با ارزشی نیست.

تصویر اصلاح‌طلبان و اصولگرایان برنامه‌ای برای آینده مملکت ندارند

به گزارش سایت خبری پرسون، سید مصطفی هاشمی‌طبا، درباره این که پس از برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با توجه به رأیی که کاندیدای جریان اصلاحات آورد مطرح شد که این جریان باید دست به یک بازنگری در ساختار و عملکرد خودش بزند، گفت: اصلاح‌طلبان اصلاً در این دوره از انتخابات نماینده نداشتند زیرا کسانی که از این جریان کاندیدا شده بودند همه را شورای نگهبان رد کرد. این هم که آمدند آقای همتی تائید کردند اصلا بدین معنی نیست که اصلاح‌طلبان در انتخابات نماینده داشتند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: چه بسا اگر اصلاح‌طلبان را تایید می‌کردند، رأی می‌آوردند. بنابراین نمی‌توانیم بگوییم اصلاح‌طلبان شکست خوردند.

وی تاکید کرد: اعتقادم بر این است که اصلاح‌طلب و اصولگرا فرقی باهم ندارد؛ زیرا برنامه‌ای برای آینده مملکت ندارند و یا نمی‌توانند داشته باشند و از نظر من مشکل اساسی این است اگر نه که جریان اصلاحات در این انتخابات حضور نداشت که بخواهد شکست بخورد.

هاشمی‌طبا در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که اصلاح‌طلبان برای انتخابات بعدی از جمله مجلس آینده و یا ریاست‌جمهوری چه رفتاری باید در پیش بگیرند که با موانع رو به رو نشوند، عنوان کرد: سال‌های بعد هم دوباره ممکن است اصلاح‌طلبان فردی را معرفی کنند اما شورای نگهبان رد کند و همین مسائل اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: برای ۴ سال آینده هیچ تضمینی وجود ندارد که با اصلاح‌طلبان چه رفتاری شود و در انتخابات آینده حضور پیدا کنند؛ چراکه فعلاً جلوی‌ آنها را گرفته‌اند و می‌گویند شما صلاحیت ندارید و تایید نمی‌شوید چه بسا اگر تایید شوند، بتوانند رای بیاورند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره این‌که مطرح می‌شود بسیار خوب است که قوا با یکدیگر یکدست شوند و این گونه کارهای کشور رو به روال خواهد شد، اظهار داشت: چه کسی می‌گوید حاکمیت یکدست شود، بهتر است؟ هنگامی که می‌خواهند مسئله‌ای را ثابت کنند، باید یک فرضیه و دلیلی وجود داشته باشد، ممکن است اوضاع بدتر شود، یعنی ممکن است با این یکدستی همه به راه‌های اشتباهی بروند و بعد همگی در داخل چاه بیفتیم.

وی افزود: بنابراین این حرف بسیار غیرمنطقی و غیرعقلانی است که بگوییم اگر قوا یکدست شود برای کشور بهتر است، اتفاقا من فکر می‌کنم یکدستی، آینده بسیار بدتری برای مملکت هم خواهد زد.

این فعال سیاسی درباره این‌که برخی از افراد بیان می‌کنند با انتخاب رئیس جمهور جدید برای اولین بار است که در کشور یک حکومت اسلامی تشکیل می‌شود، گفت: این حرف بیخودی است از اول مگر ولایت فقیه نبوده است؟ هنگامی که کشوری زیر نظر ولایت فقیه است، حکومت اسلامی دارد پس مطرح کردن چنین حرف‌هایی درست نیست.

وی ادامه داد: در تلویزیون مشاهده کردم که یک روحانی عنوان کرد رئیس‌جمهورهایی که تا امروز آمده‌اند به‌درد نخور بودند؛ اولاً یکی از این روسای‌جمهور خود مقام معظم رهبری بودند؛ ثانیاً اتفاقا چندین رئیس‌جمهور محصول حوزه بودند؛ آیت‌الله هاشمی، آقای خاتمی و آقای روحانی محصولات حوزه علمیه بودند اگر این‌ها به درد نمی‌خوردند، ولی فقیه و شورای نگهبان تاییدشان کردند و مردم به آنها رای دادند.

هاشمی‌طبا گفت: از این به بعد همین رویه خواهد بود تافته جدا بافته‌ای وجود ندارد. همه یکدست هستند از یک جا بیرون آمدند و زیر نظر یه نفر تایید گرفته‌اند بنابراین چنین حرفی هم حرف با ارزشی نیست.

منبع: ایلنا

311249

سازمان آگهی های پرسون