آشپزخانه پرسون؛

کمپوت خانگی زردآلو!

در مطلب زیر شما را با بهترین روش آماده کردن کمپوت زردآلوی خانگی آشنا می کنیم.
تصویر کمپوت خانگی زردآلو!

به گزارش سایت خبری پرسون، برای اینکه بتوانید به خوبی کمپوت زردآلو را تهیه کنید ، باید زردآلو ها را به خوبی پاک کنید و همانند طرز تهیه مربای زردآلو ، آن ها را مدت زمانی در آب نگه دارید. مطالب بخش اسرار خانه داری مجله ما را از دست ندهید.

زرد آلو :1 کیلو

شکر :300 گرم

آب :6 فنجان

روش تهیه کمپوت زردآلو

ابتدا زرد آلوها را بشویید و بعد از وسط نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید .

آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل شود.

بعد از حل شدن شکر آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید.

دوباره روی حرارت قرار دهید و زرد آلوها را به آن اضافه کنید و بدون اینکه در ظرف را ببندید صبر کنیدتا کمی جوش بخورد و زردآلوها پخته شوند و له نشوند.

بعد از قوام شکر کمپوت را از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا خنک شود.

308277

سازمان آگهی های پرسون