شناسه خبر: 308277

پنج شنبه 3 تیر 1400 21:50

آشپزخانه پرسون؛

کمپوت خانگی زردآلو!

به گزارش سایت خبری پرسون، برای اینکه بتوانید به خوبی کمپوت زردآلو را تهیه کنید ، باید زردآلو ها را به خوبی پاک کنید و همانند طرز تهیه مربای زردآلو ، آن ها را مدت زمانی در آب نگه دارید. مطالب بخش اسرار خانه داری مجله ما را از دست ندهید.

زرد آلو :1 کیلو

شکر :300 گرم

آب :6 فنجان

روش تهیه کمپوت زردآلو

ابتدا زرد آلوها را بشویید و بعد از وسط نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید .

آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل شود.

بعد از حل شدن شکر آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید.

دوباره روی حرارت قرار دهید و زرد آلوها را به آن اضافه کنید و بدون اینکه در ظرف را ببندید صبر کنیدتا کمی جوش بخورد و زردآلوها پخته شوند و له نشوند.

بعد از قوام شکر کمپوت را از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا خنک شود.