معرفی رؤسای ستاد انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری

انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم پس از اعلام تائید صلاحیت داوطلبان این دور از انتخابات رسما وارد فاز تبلیغات خواهد شد و نامزدهای تائید صلاحیت شده این فرصت را خواهند داشت که تا 27 خردادماه عقاید سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، برنامه ها، طرح‌ها و کابینه خود را برای اداره هرچه بهتر کشور به مردم معرفی کنند.
تصویر معرفی رؤسای ستاد انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری

به گزارش سایت خبری پرسون، کارشناسان و برخی از رسانه‌ها معتقدند، بسیاری از نامزد‌هایی که در این دوره از انتخابات نام نویسی کرده‌اند، نامزد‌های پوششی خواهند بود و در نهایت به نفع نامزد اصلی جریان سیاسی خود کنار خواهند رفت؛ بنابراین آرایش سیاسی انتخابات سیزدهم در ایستگاه‌های پایانی خود دیدنی خواهد بود.

گمانه‌زنی‌های پررنگ برای انتخابات ریاست‌جمهوری

چهره‌های مطرح سیاسی همچون «سید ابراهیم رئیسی، محسن رضایی، محمود احمدی نژاد، علی لاریجانی، حسین دهقان، عبدالناصر همتی، مسعود پزشکیان، اسحاق جهانگیری، محسن هاشمی رفسنجانی، رستم قاسمی، سعید محمد، امیرحسین قاصی‌زاده هاشمی، محمد شریعتمداری، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، عزت الله ضرغامی، زهرا شجاعی، علی مطهری» و چند تن از چهره‌های سیاسی دیگر برای این دوره از انتخابات با حضور در ستاد انتخابات کشور نام‌نویسی کرده اند. قرار است عصر امروز یا ابتدای صبح فردا شورای نگهبان نتایج تائید صلاحیت ها را به وزارت کشور و سپس به رسانه ها اعلام کنند.

با این که گمانه زنی های بسیاری در مورد نامزدهایی که در نهایت در صحنه رقابت باقی می مانند وجود دارد، اما از گوشه و کنار تحرکات سیاسی برخی از نامزدها خبرهایی در باره چینش ستادی و کابینه آنها به گوش می‌رسد که در ادامه به برخی از تحرکات نامزدهای مطرح این دور انتخابات خواهیم پرداخت.

رئیسی و شعار ستادهای مردمی

با اینکه 28 اردیبهشت ماه اعلام شده بود که علی نیکزاد به عنوان رئیس ستاد و هماهنگ کننده ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی منصوب شده است، اما این خبر توسط یک منبع آگاه در گفت و گویی با یکی از خبرگزاری ها تکذیب شد.

با اینکه، این منبع آگاه گفته بود که سید ابراهیم رئیسی به هواداران و حامیان خود تاکید داشته که تا زمان اعلام صلاحیت‌ها از جانب شورای نگهبان و آغاز تبلیغات انتخاباتی، هیچ انتصاب و فعالیتی در قالب ستادها انجام نپذیرد، اما از گوشه و کنار خبر انتصاب برخی افراد در استان های مختلف به عناون ریاست ستاد شنیده می شود.

رئیسی درباره راه اندازی ستادهای انتخاباتی گفته بود که به صورت مستقل وارد می شوم و ستادهای مستقل مردمی راه اندازی می کنم. استراتژی انتخاب شده برای این موضوع هم گفته شده تبدیل هر خانه به یک ستاد این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری است.

طیب‌نیا پل لاریجانی به سمت اصلاح‌طلبان

رئیس مجالس هشتم، نهم و دهم قرار است به زودی احتمالا بعد از اعلام نتایج بررسی صلاحیت کاندیداها توسط شورای نگهبان علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی دولت یازدهم را به عنوان رئیس ستاد خود منصوب کند که البته انتصاب طیب نیا در این مسئولیت به دلیل نزدیکی به محمدرضا عارف و محمدخاتمی داشته می تواند نزدیکی لاریجانی به اصلاح‌طلبان را تسهیل کند.

گفته می شود که محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت دولت های یازدهم و دوازدهم نیز به طور جدی برای علی لاریجانی در حال کار کردن هستند. هم اکنون نیز بسیاری از کلیپ‌های انتخاباتی لاریجانی با همکاری تیمی که شرح آن رفت، ساخته و تدوین می‌شود.

پزشکیان و یاران کروبی

الیاس حضرتی دبیرکل حزب اعتماد ملی ریاست ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان را بر عهده گرفته است. گفته می شود که اقبال به پزشکیان توسط اصلاح طلبان افزایش یافته است و بسیاری از وی در صورت احراز صلاحیت به عنوان پدیده انتخابات 1400 یاد می کنند.

شنیده‌ها حکایت از این دارد که مهدی کروبی نیز بر روی حمایت گسترده حزب اعتماد ملی از نایب رئیس اصلاح طلب مجلس دهم تاکید کرده است.

جهانگیری پیشتاز نامزدها در راه اندازی ستادهای انتخاباتی

اسحاق جهانگیری که برای فعالیت‌های انتخاباتی خود از حسن روحانی درخواست مرخصی کرده بود ، «فاطمه پهلوانی، محمدرضا جلائی‌پور، حسین مرعشی، شهیندخت ملاوردی، محمد نعیمی‌پور، سیدرضا نوروززاده و رضا ویسه» را به عنوان اعضای ستاد انتخاباتی خودش منصوب کرد.

با اینکه گفته می شد که «حسین مرعشی» رئیس ستاد جهانگیری شده، اما پس از واکنش های تند نسبت به این انتصاب به دلیل محکومیت و فعالیت مرعشی در سال 88، این انتصاب توسط سخنگوی حزب کارگزاران تکذیب شد، اما پس از مدت کوتاهی او به عنوان رییس شورای سیاست‌گذاری ستاد انتخاباتی جهانگیری انتخاب شد.

جهانگیری همچنین روسای ستاد انتخاباتی خود در 21 استان را مشخص کرده و از این حیث او جزو فعال ترین نامزدها در امر ایجاد تشکیلات انتخاباتی قبل از اعلام صلاحیت نامزدها توسط شورای نگهبان محسوب می شود.

روسای ستاد انتخاباتی دو نامزد اصلاح طلب انتخابات

محمد شریعتمداری وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی هم که برای انتخابات ریاست جمهوری نام نویسی کرده است، «حسن یونس سینکی» از مدیران نزدیک به خود در وزارت صمت را به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی اش برگزیده است.

حسن یونس سینکی معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در دوران مسئولیت شریعتمداری بود.

پس از تعیین داود محمدی به عنوان رییس ستاد انتخابات، محسن رهامی داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری در ابلاغیه‌ای علی اصغر فانی وزیر سابق آموزش و پرورش را به عنوان مسوول کارگروه فرهنگیان، سعدالله نصیری قیداری رییس دانشگاه شهید بهشتی و معاون سابق وزارت علوم را در جایگاه مسوول کارگروه آموزش عالی و دانشگاهیان، فریده اولاد قباد نماینده مجلس دهم را به عنوان مسوول کارگروه زنان و خانواده، محمود گودرزی وزیر سابق ورزش و جوانان و رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران را مسوول کارگروه ورزش و جوانان و آزاده خلبان جمشید اوشال را مسوول کارگروه ایثارگران و امور دفاعی انتخاب کرد.

رهامی در ابلاغ‌های دیگر احمد حکیمی پور نماینده ادوار مجلس و عضو سابق شورای شهر تهران را به عنوان مسوول امور استان‌ها، حجت الاسلام مصطفی ناصری نماینده ادوار مجلس و معاون سابق وزارت آموزش و پرورش را به عنوان رییس شورای مشاوران و محمدرضا حاتمی استاد دانشگاه تهران را به عنوان سخنگوی ستاد مرکزی تعیین کرد.

در خصوص سایر افرادی که برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم داوطلب شده اند نیز به نظر می رسد آنها به محض اعلام کاندیداهای تائید صلاحیت شده نهایی توسط شورای نگهبان، رییس ستاد خود را منصوب خواهند کرد.

منبع: تابناک

290483