حسینی‌کیا:

انحصار واردات دانه‌های روغنی در اختیار چه کسی است؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه دلالان قیمت‌گذار بازار مرغ هستند، گفت: زمانیکه جوجه ریزی به میزان کافی نیست، کمبود مرغ در بازار و گرانی آن موضوع دور از انتظاری نیست.
تصویر انحصار واردات دانه‌های روغنی در اختیار چه کسی است؟

به گزارش سایت خبری پرسون، سیدجواد حسینی کیا با انتقاد از مشکلات موجود در بازار مرغ، گفت: هرچند مسئولان مدعی هستند مشکلات ایجاد شده در این حوزه ناشی از نظام توزیع است اما باید به این نکته نیز توجه شود که اگر تولید به میزان کافی باشد به راحتی می‌توان با استفاده از ظرفیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها، مرغ را به دست مصرف کنندگان رساند.

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زمانیکه جوجه ریزی به میزان کافی نیست، کمبود مرغ در بازار و گرانی آن موضوع دور از انتظاری نیست، افزود: پیک مصرف در کشور ما مشخص است به طور مثال ماه مبارک رمضان، محرم و عید نوروز از جمله دوره هایی است که وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی باید برای آن برنامه ریزی کنند.

ارز 4200 تومانی به دست تولیدکننده واقعی نمی‌رسد

وی با بیان اینکه هرچند ارز 4200 تومانی برای تولید مرغ اختصاص داده می‌شود اما این ارز به دست تولیدکننده واقعی نمی رسد، اضافه کرد: در سازوکار تخصیص ارز دولتی دلالان و سوداگران سود برده و مردم باید تاوان آن را پس دهند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با طرح این پرسش که انحصار واردات دانه‌های روغنی در اختیار چه کسی است؟ ادامه داد: از آنجا که مکانیزم‌های متعددی برای توزیع کالاهای اساسی در کشور وجود دارد بنابراین می‌توان ادعا کرد که مشکل موجود در بازار مرغ ناشی از عرضه و تولید است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه دلالان قیمت گذار بازار مرغ هستند، تصریح کرد: تعداد مرغداری‌ها مشخص است بنابراین می‌توان ارز دولتی را به صورت مستقیم توزیع کرد./

منبع : خانه ملت

282311

سازمان آگهی های پرسون