به گزارش سایت خبری پرسون از کردستان، عطاءالله حیدری؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان امروز در کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق محصولات سلامت محور این استان اظهار داشت: بسیاری ازعطاریها با نام درمان قطعی کرونا داروهایی را با هزینههای بالا به شهروندان می فروشند در حالیکه این داروها نه تنها مورد تایید هیچ سازمانی نیست بلکه تاثیری در درمان کرونا ندارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: متاسفانه برخی از شایعات باعث گردیده که مردم برای درمان کرونا به سمت داروهای گیاهی بروند و خودسرانه اقدام به مصرف آن کنند که این امر بسیار خطرناک است.
این مقام درمانی تاکید کرد: ادعای عطاریهای در زمینه درمان کرونا با طب سنتی دخالت در امر پزشکی است تا جایی که در سطح کشور مواردی مشاهده شده که براثر داروهای طب سنتی با مشکل مواجه شدهاند و حتی در استان نیز چند مورد بود که اگر به موقع به پزشک مراجعه نمیکردند ممکن بود به مرگ فرد منجر شود.
حیدری تاکید کرد: باید از فعالیت اینگونه عطاریها در سطح استان جلوگیری شود و در این زمینه ادارات ذیربط همانند سازمان صنعت، معدن و تجارت باید وارد عمل شده و اقدامات لازم در زمینه پلمپ اینگونه اماکن انجام شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بی توجهی به رعایت دستورالعملهای بهداشتی از سوی برخی از افراد احتمال ورود موج چهارم کرونا در استان را رقم میزند، گفت: بر این اساس دارو و تجهیزات لازم درمانی در انبارها به اندازهای وجود دارد که بتواند جوابگوی موج جدید باشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: اضافه کرد: وجود داروهای انبار شده به اندازهای است که حتی برخی از داروخانهها ترس این را دارند که تاریخ مصرف تعدادی از داروها بگذرد اما چون پای سلامت مردم در میان است اگر هزینه هدر برود نیز مشکلی نداریم.
حیدری در پایان سخنان خود یادآور شد: در زمینه ماسک نیز مردم آسوده خاطر باشند که تولید ماسک استاندارد به اندازی کافی وجود دارد و نیازی به فعالیت کارگاههای غیرمجاز نیست و در صورت مشاهده چنین کارگاههایی برخورد قانونی میشود.
عباسعلی ـ استان کردستان