مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل:

مرکز ترک اعتیاد زنان در استان اردبیل راه اندازی می‌شود

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: مرکز نگهداری، ترک اعتیاد و بازپروری زنان معتاد بزودی در شهر اردبیل راه اندازی و زنان معتاد همه مناطق استان به این مرکز هدایت می‌شوند.

به گزارش سایت خبری پرسون؛ بهنام بهشتی روز شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خلخال از راه اندازی مرکز جامع نگهداری معتادان متجاهر استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: این مرکز در راستای اجرای ماده ۱۶ قانون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با صرف ۲۵ میلیارد ریال اعتبار وهزینه بزودی راه اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه این مرکز بزرگترین کمپ ترک اعتیاد دولتی در منطقه شمال غرب کشور است، اظهار کرد: ساختمان و محل مورد نیاز برای راه اندازی مرکز جامعه نگهداری و ترک اعتیاد معتادان متجاهر استان خریداری شده و تا پایان آبان آغاز بکار می‌کند.

او گفت: با راه اندازی این مرکز مشکل پذیرش معتادان متجاهر در شهرستان‌های مختلف استان برای همیشه حل و این افراد برای درمان و بهبود اعتیاد به این مرکز هدایت خواهند شد.

بهشتی اظهار کرد: با آغاز فعالیت این مرکز معتادین متجاهر ۱۱ شهرستان استان در شهر اردبیل پذیرش می‌شوند.

او ادامه داد: در این مرکز معتادان بی‌بضاعت که توان مالی برای بستری در کمپ‌های ترک اعتیاد بخش خصوی را ندارند پذیرش و علاوه بر ارائه خدمات بهبود و ترک اعتیاد آنها، خدمات اشتغال بکار با راه اندازی واحد پرورش گل رز، واحد نانوایی مکانیزه و چندین برنامه اشتغالزا پیش‌بینی شده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر و با وجود استفاده از ظرفیت ۵۰ درصدی کمپ‌های ترک اعتیاد استان برای درمان و بهبودی معتادان بهلحاظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا، هم اکنون بیش از ۱۶ هزار معتاد در این استان در چرخه درمان و بهبود قرار دارند.

بهشتی با بیان اینکه فعالیت سه مرکز درمان سرپایی اعتیاد در خلخال متناسب با آمار جمعیت منطقه نیست، بیان کرد: برای راه اندازی ۲ مرکز ترک اعتیاد و درمان اعتیاد سرپایی در شهرستان خلخال در تلاش هستیم

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل با قدردانی از افزایش برخورد دستگاه‌های انتظامی ، قضایی و امنیتی استان در مبارزه با سوداگران مرگ و توزیع کنندگان مواد مخدر افزود: هریک از دستگاه‌های اجرایی عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌ها باید برای انجام این امر مهم برنامه ریزی و در مسیر نقشه راه ترسیم شده در مرکز استان حرکت کنند.

وی با بیان اینکه سیگار و قلیان دروازه ورود اعتیاد به خانواده‌هاست، اعلام کرد: براساس بررسی‌های صورت گرفته ۵۵ درصد خانواده‌ها زمانی از اعتیاد فرزندان خود اگاه می‌شوند که پنج سال از اعتیاد فرزندان گذشته و راه درمان نیز بسیار دشوار است.

بهشتی گفت: در حالی که براساس بررسی‌های صورت گرفته ۹۰ درصد از مردم کشور از وضعیت اعتیاد ابراز نگرانی می‌کنند ولی سطح مشارکت برای مبارزه با مواد افیونی هم سطح نگرانی مردم از این معضل بزرگ اجتماعی نیست.

منبع: ایرنا

209250

سازمان آگهی های پرسون