به گزارش سایت خبری پُرسون، یکی از خورشت های بینالمللی است که طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلفی نیز تهیه می شود. این خورشت همان طور که از نامش پیداست؛ ادویه محبوبی به نام ادویه کاری دارد و یکی از خورشت های خوشمزه و پرطرفدار هندی است.
ادویه کاری؛ یکی از ادویه جات مخصوص آشپزی است که از ترکیب چند ادویه دیگر به دست می آید و تقریبا طعم تندی دارد. بنابراین اگر به غذا های تند علاقه دارید؛ حتما خورشت کاری با مرغ و قارچ را در برنامه غذایی هفتگی خود بگنجانید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه این خورشت همراه ما باشید.
مواد اولیه
سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن ۴ قاشق سوپخوری
پودر بادام هندی ۵۰ گرم
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱-۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
پیاز را ریز نگینی خرد و سرخ کنید.
سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مربعی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.
سپس ادویه های زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر هل، پدر کاری، نمک و جوز هندی را اضافه کنید و تفت دهید.
پودر بادام هندی را بعد از اینکه مرغ ها خوب تفت خوردند اضافه کنید. البته برای زیبایی خورشت، یک مشت هم مغز بادام هندی بریزید و یک دیقه تفت دهید و آب جوش را اضافه کنید تا جایی که آب روی گوشت بگیرد. زیر حرارت را زیاد کنید و وقتی اگر مجددا جوش آمد زیر حرارت را کم کنید تا کم کم بپزد. حدود یک ساعت برای پخت به زمان احتیاج دارد.
وقتی خورشت پخت 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو تازه اضافه کنید و آن را سرو کنید. نوش جان.
منبع: عصر ایران