به گزارش سایت خبری پرسون، «محمد عطریانفر» در خصوص نشست فعالان سیاسی با روحانی گفت: آقای روحانی در طول مسئولیت شان در موقعیت ریاست جمهوری هر سال نشست هایی را در ماه مبارک رمضان با مسئولین، فعالان سیاسی و چهره های شاخص احزاب برگزار می کنند البته این مدت زمانی که دچار کرونا شدیم یک مقدار وضعیت سخت تر شد و محدودیت هایی را مجبور هستند، اعمال کنند.
او افزود: این محدودیت ها باعث شد، آن نشست هایی که در گذشته با حضور ۴۰ نفر برگزار می شد، بنا بر پروتکل های بهداشتی اعلام شده بیش از ۱۵ نفر در جلسه حضور نداشته باشند. از این جهت امسال حدود ۱۲ نفر از چهره هایی که شاخص بودند از چند گروه سیاسی دعوت شدند. جلسه مجموعا مثبت، انتقادی و راهگشا بود بدین معنی که تک تک شخصیت هایی که مشارکت کرده بودند از حوزه دیدگاه های شخصی خود که به دولت و شرایط اجتماعی نگاه می کردند مسائلی را مطرح کردند.
عطریانفر ادامه داد: رئیس جمهور تقریبا نزدیک به یک ساعت و نیم به صحبت های حاضرین گوش داد و در مجموع حدود سه ربع بعد به برخی از نقطه نظراتی که دوستان مطرح کردند، پرداخت. رئیس جمهور راجع به برجام و گفتگوهای وین و همچنین موضوع کرونا و برنامه های عملکرد دولت و برنامه های انتخابی که پیش رو داریم پرداخت. به نظر من جلسه کاملا خوب و روشن بود و برخی از نقدهایی که دوستان داشتند در جلسه با پاسخی که رئیس جمهور ارائه داد، این پاسخ ها قانع کننده بود.
این فعال سیاسی اضافه کرد: عمدتا دوستان در جلسه تاکیدشان بر این بود که از این فرصت سه ماه که دولت در پایان فعالیت ۸ ساله خود است به بهترین وجه استفاده کند. نکته اساسی این بود که می شود مسئله کرونا را کنترل کرد به حدی که انتخابات با مشارکت گسترده ای شکل بگیرد که البته نظر دوستان این بود که عملی نیست چرا که ما موفق نشده ایم یک نوع واکسیناسیون گسترده تری را تدارک ببینیم. اما رئیس جمهور پاسخ شان این بود که ما تا تاریخ مقرر برای برگزاری انتخابات حتما گام های موثری را برمی داریم و از پیک کرونا عبور خواهیم کرد و وضعیت واکسیناسیون با اقداماتی که از لحاظ تامین منابع و گفتگو با شرکت هایی که تولید کننده هستند انجام دادیم، مثبت است.
او عنوان کرد: روحانی امیدواری جدی برای تولید واکسن ایرانی داشت و احساس او این بود که بدون هیچ گونه نگرانی و دلهره ای در وقت مقرر انتخابات را برگزار خواهیم کرد. یکی از محورهای جدی بود که روی آن تاکید شد در بحث عملکردها بود که در این مدت با وجود فشارهای بین المللی دولت موفق نبود. تاکید روحانی بر این بود که اگر از من به عنوان رئیس جمهور سوال شود که توفیقات دولت اول یا دوم شما در کدام دولت بیشتر است با توجه به محدودیت ها و فشارهای سنگین که در دولت دوم داشتیم، عملکرد دولت دوم از دولت اول اگر بیشتر نبوده کمتر هم نبوده و توانستیم بر مشکلات فائق بیاییم.
عطریانفر ادامه داد: نکته بعدی درباره مذاکرات برجام بود و ادامه مذاکرات و تحریم ها که باید مرتفع شود. بیان رئیس جمهور این بود که ما در این دوره از گفتگوها دستمان پرتر است و با اقتدار بیشتری گفتگو می کنیم. رئیس جمهور چشم انداز را خیلی امیدوار کننده تلقی می کرد و احساسی که به جلسه منتقل کرد این بود که ما تا این سه ماه که پیش رو داریم می توانیم هم بر مشکل کرونا و هم بر بحث مذاکرات فائق بیاییم. وی ترسیم کرد که در این دوره سه ماهه می توانیم مسیر کنترل کرونا را با موفقیت پیش ببریم و جریان مرگ و میرها را کاهش دهیم و در رابطه با بحث مذاکرات و رفع تحریم ها هم خیلی امیدوار کننده جلسه را به این سمت هدایت کرد که با اعتماد به نفس مذاکرات را پیش خواهیم برد و می توانیم به رفع تحریم ها دست پیدا کنیم.
این فعال سیاسی در خصوص کاندیدا شدن تاجزاده نیز متذکر شد: نظر خاصی در این باره ندارم، تاج زاده از دوستان خیلی خوب ماست ولی تا این لحظه هیچ توضیح منطقی برای حضورشان مطرح نشده است. هر شهروند ایرانی می تواند در انتخابات شرکت کند لکن یک سری مختصاتی در قانون اساسی تعریف شده برای کاندیداهای ریاست جمهوری که مرجع تشخیص شورای نگهبان است. نمی دانم که چرا دوست عزیزمان تاج زاده با توجه به این محدودیت ها و ملاک ها اقدام به طرح نام خود کرد. ضمن اینکه کلا جبهه اصلاحات این شیوه از طرح نامزدهای انتخاباتی را به صورت منفرد و مستقل و بدون توافق و تفاهم صورت می گیرد را نمی پسندد. برای این حضور هیچگونه توافقی حول محور خاتمی صورت نگرفته است از این جهت من خیلی این شیوه ورود را نمیپسندم.