هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد که مسئولان با این خودتحریمی ویرانگر نمیتوانند مبارزه کنند و آن را ریشهکن نمایند. با اینحال، چرا برای رفع خودتحریمی اقدامی نمیکنند.
مسعود پزشکیان، رییسجمهور کشورمان در جریان خصوصیسازی ایران خودرو مصمم به تغییر ریل بود؛ اما همان زمان نیز تحلیلگران با اشاره به برخی حواشی در جریان واگذاری بزرگترین مجموعه خودروسازی کشور معتقد بودند وزارتخانههای مربوطه به ویژه صمت تمایل چندانی به این نقل و انتقال ندارند.
مالیات بر خانههای خالی که چندین سال بهعنوان ابزاری برای مقابله با احتکار مسکن روی کاغذ مانده بود، حالا با پیوستن ابزارهای نظارتی و محرکهای اجرایی در مسیر تحقق قرار گرفته است.
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از سخنان فرمانده سپاه فومن، کاظم صدیقی و محسن رضایی:
همه فکر میکردند روند واگذاری سهام سایپا و خصوصیسازی این شرکت شبیه ایرانخودرو و حواشیاش نباشد؛ از بستن در اتاق و عدمتحویل مدیریت تا جنجالهای رسانهای قبل از واگذاری سهام ایرانخودرو.
اگر قرار باشد الان کسی در دولت استیضاح شود، وزیر نیروست که بیشترین نارضایتی را ایجاد کرده اما وزیر راه به علت اینکه برخی از مافیاهای مسکن را نشناخت و نتوانست سازوکارهای رقابتهای مافیایی را شناسایی کند، کارش به استیضاح کشیده شده.
در دوران ریاست احمدینژاد بر دولتهای نهم و دهم، سیاست خارجی جمهوری اسلامی که پیشتر بر تنشزدایی متمرکز بود، دستخوش تغییراتی اساسی شد و جهتگیری سیاست خارجی کشور را به سمت تنشزایی سوق داد.
سؤال جدیتر اینکه چرا دولت چهاردهم در برابر چنین قانون مخربی که لیستی بلند از بهانههای جدید برای حذف بسیاری از نیروهای کارآمد ایجاد میکند، منفعل و بدون تصمیم است؟
معاون پزشکیان گفت: درباره استیضاح، انتظار ما از مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم این است که در چهارچوب وفاق و همدلی که تاکنون وجود داشته است حرکت کنند.
مبارزه با فساد و رانت و سوء استفاده و ناکارآمدی و سوء مدیریت و اشرافیگری وقتی به نتیجه میرسد که نگاه حزبی و جریانی، خودی و غیرخودی، کلاهی و کراواتی، فامیلی و غیرفامیلی، حوزهای و دانشگاهی، با حجاب و شل حجاب و... در میان نباشد و از همه مهمتر با ریشهها سفتتر و تندتر و قاطعتر برخورد شود.
روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت: حضور مدیران منصوب دولت سیزدهم در بانک خاص، نه تنها با حمایتهای هزاران میلیاردی مسوولان وقت همراه بوده، بلکه با افت چشمگیر و حدود ۷۰ درصدی قیمت سهام سهامداران خرد نیز همراه شده است.
اگر امروز شما بودید، این روزها مشغول انتخابات بودیم و چه انتخابات سختی! اگر شما بودید، امروز طراحان و مجریان ایده «دولت ۱۲ ساله اصولگرایان» در جلسات محفلی، همگی مشغول جا انداختن ایده تکدورهای شدن دولت سیزدهم و استقرار یک رئیسجمهور نظامی برای ۸ سال آینده بودند.
اخیراً محمدباقر قالیباف در برنامه «مردمدار» که به مناسبت سالگرد شهادت آیتالله رئیسی پخش شد، روایتی را مطرح کرده که علاوه بر مغایرت با واقعیت، با گفتههای پیشین خودش نیز در تناقض است.
محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم که ریاست ستاد انتخابات جلیلی را در سال ۱۴۰۳ بر عهده داشت،سخنانی را در باره پرویز فتاخ گفت که در رسانه ها بازتاب پیدا کرد.
از دیدگاه ساختارهای منع اشاعۀ بینالمللی، غنیسازی اورانیوم، نه صرفاً یک فرایند فنی، بلکه نماد یک گام تا ساخت سلاح اتمی تلقی میشود. طبق گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی، ایران با سانتریفیوژهای پیشرفته و ذخایر غنیشده ۶۰ درصدی، میتواند در بازهای کمتر از یک ماه، مواد شکافتپذیر لازم برای چند سلاح را تولید کند.
اظهارات اخیر علی شمخانی، دبیر پیشین شورایعالی امنیت ملی، در گفتوگو با شبکه NBC News آمریکا موجی از واکنشهای منفی در کشور، بهویژه در مجلس شورای اسلامی، به همراه داشته است؛ واکنشهایی که نهتنها مشروعیت سیاسی شمخانی را زیر سؤال برده، بلکه با واکنشهای تندی از سوی نمایندگان، او را بهعنوان یکی از نمادهای فساد و «کاسبی از تحریم» در افکار عمومی معرفی کردهاند.