رسانه‌های دیگر

رسانه‌های دیگر در پُرسون؛ تازه‌ترین اخبار و گزارش‌های رسانه‌های معتبر ایران و جهان را در یک نگاه ببینید. با گردآوری و تحلیل اخبار رسانه‌های دیگر کنارتان هستیم، همیشه به‌روز و مطلع باشید!

دلم به حال دکتر پزشکیان می‌سوزد. او دولتی ورشکسته را تحویل گرفته و در اولین سال تشکیل دولتش با بحران‌های بسیار بغرنجی نیز درگیر شده است. وفاق را محور کارش قرار داده امّا زیاده خواهی طرف وفاق مجالی برای دولتش نگذاشته است.
روز دوشنبه، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در گفت‌وگویی اعلام کرد ‌براساس اطلاعاتی که در اختیار دارد، ایران در حال حاضر هیچ‌گونه توان هسته‌ای ندارد. این اظهارات در حالی بیان شد که تهران اخیرا خبر از دریافت دعوتی از سوی واشنگتن، از طریق واسطه‌ها، برای آغاز گفت‌وگوهای جدید داده بود. هرچند اخباری از این دست بارها بیان و بلافاصله تکذیب شده‌اند.
جملات دو‏ روز پیش آقای کروبی می‌‏تواند آغازی برای ایجاد انگیزه ارزیابی و نقد در بخشی از نیروهایی باشد که در اتفاقات گذشته‌‏های نزدیک نقش موثری داشتند و‏ اکنون هم در مقام نقش‌‏آفرینی سیاسی هستند.
مدتی است که جناب دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور محترم کشورمان که در سلامت نفس و دلسوختگی ایشان برای نظام و مردم جای کمترین تردیدی نیست، در سخنرانی‌ها و اظهارات رسمی خود به نکاتی اشاره می‌فرمایند که صرفنظر از صحت و یا نادرستی آن، از یک‌سو موجی از یأس و ناامیدی را به جامعه تزریق می‌کند و از سوی دیگر زبان دشمنان تابلودار و گوش خوابانیده جمهوری اسلامی ایران را به شماتت باز کرده و پیامی از ضعف و ناتوانی را به آنها مخابره می‌کند!
طبق اعلام انجمن شرکت‌های هوایی، بلیت پروازهای داخلی از 12 آبان با افزایش 24 درصدی قیمت عرضه می‌شود. اما سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان طی نامه‌ای از انجمن شرکت‌های هواپیمایی خواسته که قیمت بلیت‌ها را به قبل بازگردانند، در غیر این صورت مطابق قانون با آنها برخورد خواهد شد.
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، هفته گذشته با نشان دادن علامت قلب با دستانش در نشست خبری، به سوژه اول شبکه‌های اجتماعی بدل شد. حرکتی که بیشتر شبیه ژستی برای استوری‌های اینستاگرام بود تا تریبون رسمی دولت.
نماینده تهران در نطق میان‌دستور خود ضمن انتقاد از سیاست‌های ارزی دولت، گفت بر اساس اطلاعات دقیق، از سال ۱۳۹۷ تا چهارماهه نخست امسال، بیش از ۹۵ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات به کشور بازنگشته و این ارزها یا تبدیل به قاچاق شده یا از کشور خارج شده است و از این محل، بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از جیب مردم برداشته شده یعنی به‌عبارتی به سرقت رفته و در همین راستا، نامه ای را به رئیس قوه قضائیه، ارسال و فهرست ۵۰۰ شرکت متخلف را ارائه کردیم که مجموعاً بیش از ۵۲ میلیارد دلار ارز صادراتی خود را به کشور بازنگردانده‌اند و مجلس تقاضا دارد که این موضوع رسیدگی شود
حدود ۱۰ روز پیش، با تصمیم نهایی هیئت گزیر و صندوق ضمانت سپرده‌ها، فرایند تعیین تکلیف مالی بانک آینده آغاز شد. بانکی که ریشه‌های ناترازی آن به دوران پیش از تأسیس رسمی و حتی زمان بانک تات بازمی‌گردد. در این طرح، موضوعاتی همچون قیمت‌گذاری دارایی‌ها، مدل فروش اموال و تأمین خط اعتباری برای جبران سپرده‌ها در دستور کار قرار گرفته است.
چهره مرموز اقتصاد ایران دوباره در پروژه‌های دولتی دیده می‌شود

از حکم اعدام تا سرمایه‌گذاری در ابرپروژه‌ها؛ زنجانی چگونه بازگشت؟

بابک زنجانی پس از محکومیت به فساد مالی و اعدام، حالا نه‌تنها از این حکم رسته و از زندان آزاد شده است، بلکه این روزها نام او به‌عنوان سرمایه‌گذار ابرپروژه‌های اقتصادی شنیده می‌شود؛ با این حال هم‌زمان با ظهور دوباره چهره مرموز اقتصاد ایران، تردیدهای جدی درباره تسویه‌حساب دو میلیارد یورویی او مطرح می‌شود، به گونه‌ای که حالا برخی می‌گویند او کمتر از یک درصد بدهی‌های خود را تسویه کرده است اما برخی مدعی هستند او بدهی‌های خود را به صورت کامل پرداخته و خود او مدعی است مبلغی بالاتر از بدهی‌های خویش رد مال کرده و طلبکار نیز هست!
پنج‌شنبه گذشته مهدی کروبی در دیداری با فرزندان میرحسین موسوی در منزل شخصی‌اش و با بی‌شرمی تعجب‌برانگیزی سخنانی انتقادی درباره شرایط کشور، عملکرد نظام و حتی رهبر معظم انقلاب اسلامی بر زبان آورد.
در روزهایی که سیاست خارجی ایران به خویشتن‌داری و تدبیر نیاز دارد، تذکر ۶۳ نماینده مجلس درباره «بررسی و کنترل عبور کشتی‌ها و برنامه‌ریزی برای بستن تنگه هرمز» بحث‌های تازه‌ای برانگیخته است؛ اقدامی که حامیانش آن را ابزار فشار می‌دانند اما منتقدان از خطر اقتصادی و امنیتی آن هشدار می‌دهند.
عطریانفر گفت: آقای احمدی‌نژاد پدیده‌ای ناموجه بود که در میانه‌ی این میدان وارد فرآیند مدیریت توانمند کشور شد و هشت سال ایران را به عقب کشاند؛ آثار و تبعات منفی مدیریت او همچنان نه‌تنها نزد اصلاح‌طلبان، بلکه زبان‌زد یاران دیرین خودش است.
برخی رسانه‌ها ادعا کردند شنبه سوم آبان کمیته بررسی رفع فیلترینگ به دستور رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در مرکز ملی فضای مجازی تشکیل شد و اعضای آن به رفع فیلتر تلگرام، یوتیوب و اینستاگرام رأی منفی دادند.
در ارزیابی مجالس بعد از انقلاب می‌توان به اعتباری آن را به دو بخش مجلس اول تا ششم و هفتم به بعد تقسیم کرد. در دوره‌های نخستین نمایندگان مردم عموما از میان شخصیت‌ها و افراد شناخته‌شده از جناح‌های گوناگون فکری و سیاسی که از سوابق مبارزاتی در نظام قبل و همچنین مجاهدت در دوران دفاع مقدس را در کارنامه داشتند، انتخاب شدند.
سازمان آگهی های پُرسون