رسانه اصولگرا نوشت: تلاش اروپا و آمریکا برای اعمال فشار سیاسی علیه ایران با استفاده از ظرفیت آژانس بینالمللی انرژی اتمی، موضوع پنهانی نیست ولی انتظار میرفت و میرود آژانس در برابر این فشارهای سیاسی و درخواستهای غیرقانونی مقاومت کند.
در شرایطی که فاصله میان قیمت تابلو و خالص ارزش دارایی (NAV) برخی صندوقهای اهرمی به سطوح نگرانکنندهای رسیده بود، اقدام سنجیده و بهموقع سازمان بورس در پایش هوشمندانه و مشروطسازی توسعه صندوقها به عملکرد واقعی، مسیر تازهای برای بازسازی اعتماد در بازار سرمایه گشود. ناظم بازار اینبار نه با محدودیت، بلکه با تدبیر، به استقبال اصلاح رفت.
تداوم وضعیت فعلی، یعنی مذاکره در این حد خاموش به صلاح جامعه نیست. البته شاید تیم مذاکرهکننده با هدف آرامسازی بازار و تعدیل قیمت ارز، به امیدآفرینی درباره مذاکرات ادامه میدهند، اما این امیدآفرینی اگر با واقعگرایی همراه نباشد، یکباره به شوک در بازار میانجامد و شاید هدف دولت آمریکا نیز از دامنزدن به این موضوع، همین باشد که به بزرگنمایی تصویر مذاکره بر اقتصاد ایران دست بزند.
روزنامه خراسان نوشت:مذاکره راهبردی یعنی یک مذاکره یکپارچه که امر توسعه، اقتصاد، فناوری، امنیت، نظامی، سیاست و... را به هم میدوزد و یک تصویر کلان و واقعی از همکاری استراتژیک ایجاد میکند.
همزمان با تداوم کمبود داروهای حیاتی و افزایش قیمت اقلام درمانی، پویش «برای گرانی و کمبود دارو فکری کنید»، بار دیگر زنگ خطر را درباره وضعیت دسترسی بیماران به داروهای حیاتی به صدا درآورده است.
تلاش طرفهای غربی برای محروم کردن ایران از غنیسازی اورانیوم، آن هم با بهانهها و استدلالهای واهی مانند برخورداری ایران از نفت و سوختهای فسیلی در حالی است که قلب صنعت هستهای که «صنعت مادر» است، با غنیسازی میتپد و ایجاد خلل در این چرخه بهمثابه محروم کردن مردم از ظرفیتهای حیاتی و مدرنی است که امروزه درباره کاربردهای چندوجهی آن اشتراک نظر جهانی وجود دارد.
قتل دلخراش «الهه حسیننژاد» بار دیگر موضوع تفاوت دیه زن و مرد و پیچیدگیهای اجرای قصاص در پروندههای جنجالی را در مرکز توجه افکار عمومی قرار داده است؛ اما آیا اولیادم الهه باید دیه قاتل را پرداخت کنند؟
محمود احمدینژاد، رییس جمهوری پیشین ایران چهارشنبه 14 خرداد 1404 نه در تهران و در حرم امام خمینی که در بوداپستِ مجارستان بود تا به عنوان میهمان ویژه در کنفرانس "پایداری در جهان در حال تغییر" سخنرانی کند.
اعلام یک دقیقه سکوت در نشست خبری سخنگوی دولت به احترام شهدای غزه، شاید در نگاه اول همدلی و واکنش سیاسی شیکی به نظر برسد اما در واقع امر ربطی به فرهنگ ایرانی و اسلامی ندارد و برای سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران زیادی فانتزی لوکسی محسوب می شود.
حدود چهار ماه است که دونالد ترامپ سکان بزرگترین قدرت جهانی را با انواع اختلافات و بحرانهای داخلی و خارجی در اختیار گرفته است و نوعی از سیاست یکجانبه را پیش گرفته است.
دو ماه پس از آنکه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، با حضور در دانشگاه امنیتی بوداپست مجارستان، دکترای افتخاری دریافت کرد، سهشنبه هفته گذشته هم محمود احمدی نژاد به این دانشگاه دعوت شد و او نیز دکترای افتخاری دریافت کرد!
موضوع مذاکرات هستهای ایران و آمریکا همچنان در فهرست مهمترین موضوعات مورد توجه ناظران سیاسی بینالمللی قرار دارد کمااینکه برای مردم ایران نیز به دست آوردن اطلاعات دست اول درباره این موضوع از جاذبه زیادی برخوردار است.
این بازیگر سینما و تلویزیون گفت: برخی کارها اصلا راضیام نمیکرد غم نان بود که سراغشان بروم حتی با کمترین دستمزد. حداقل دستمزد را گرفتهام و بعد از آن پشیمان شدم و حالم خوب نبود اما مجبور بودم.
بازار مسکن راکد است و در غیاب آمارهای رسمی از شرایط بازار (آخرین آمار قیمت مسکن و اجاره بها مربوط به مرداد سال گذشته در شهر تهران است)، عرضه واحدها با شروع فصل نقل و انتقالات با قیمتهایی رو به افزایش شروع شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نامهای به محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور به تبعات جدی تداوم قطع برق برای واحدهای تولیدی اشاره کرد و خواستار اتخاذ تدابیر جدی برای تأمین گازوئیل واحدهای تولیدی شد. او همچنین از وزارت نیرو و شخص وزیر خواست تا تعداد روز و میزان ساعت قطع برق واحدهای تولیدی را تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ بهطور شفاف و دقیق اعلام کند اما پاسخ این نامه در روالی خارج از رویه مرسوم اداری و به یک وزارتخانه ای دیگر ارجاع شد.
رئیس اداره بیماریهای زئونوز (بیماریهای منتقله از حیوان به انسان) وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت کنهها در فصل گرما و همچنین در پیش بودن عید قربان، درباره بیماری تب کریمهکنگو و چگونگی پیشگیری از ابتلا به این بیماری توضیح داد.
بحران کمبود انرژی و ناترازی آن در چند ماه گذشته یکی از مهمترین موضوعات ملی و ابرمشکل پیشروی دولت و کشور بوده است. برای مهار و کنترل بحران از سوی صاحبنظران، توصیهها و راهکارهای گوناگون و مفیدی ارائه شده و همچنین درباره علل و عوامل پیدایش ناترازیها و رسیدن به نقطه بحران هشدارها و تحلیلهای متعددی بیان شده است.