رسانه‌های دیگر

با وجود تمامی عبرت و خسارت برجام برای کشور که حتی وزیر وقت خارجه نیز به آنها اعتراف کرده است؛ این روزها همچنان عده‌ای در داخل کشور به دنبال ادامه مذاکرات و توافقات جدید هستند.گویی تمامی این درس‌های تلخ و نتایج ناگوار که برجام برای ایران به همراه داشت، به فراموشی سپرده شده است.
مسئولان وزارت‌خانه‌های فرهنگی کشور، پا در میدان بیان حقایق موجود ایران هستند یا پا در رکاب دشمن در ناتوان معرفی کردن ایرانِ «جمهوری اسلامی»‌اند؟ دردمندانه باید گفت بخش قابل توجهی از دست‌اندرکاران فرهنگی فعلی پا در رکاب ناتوان معرفی کردن کشور و تاریک نشان دادن افق ایران هستند!
یکی از وزرای محترم دولت چهاردهم اخیراً گفته است در کل حاکمیت ما چالش سرمایه اجتماعی داریم، یعنی اعتماد مردم به حاکمیت با حکمرانی در دهه‌های اخیر به شدت کاهش پیدا کرده است (سایت انتخاب، ۲۳ / ۱۰ /۱۴۰۳).
چیز عجیبی که در ایران وجود دارد آگاهی عمومی از واقعیتی انکارناپذیر است که عده‌ای افراد آن را با شدت کتمان و انکار می‌کنند. این واقعیت که تندروها هیچ آینده‌ای در ایران ندارند. به‌طور طبیعی آنان هستند و زندگی می‌کنند ولی به لحاظ سیاسی فاقد حداقلی از شانس برای بقا هستند.
در روزگار تیغ‌کشیدن‌های بی‌رحمانه داخلی و خارجی علیه پایه‌های قدرت ملی ایران به بهانه نقد عملکرد و دیکته‌های نوشته‌شده، نقد اصولی و طراحی یک چهارچوب منطقی برای رفع نقص‌ها آسان نیست.
آنان که با تاریخ مبارزات سیاسی پیش از انقلاب آشنا هستند، به‌خوبی می‌دانند که یکی از بدترین محیط‌های سیاسی کشور در آن زمان زندان‌های اوین و قصر و بندهای سیاسی دیگر زندان‌های کشور بود.
روابط ایران و عراق از آغاز جنگ تحمیلی تا به امروز فراز و فرودهای بسیاری را تجربه کرده است؛ با این همه ایران در مقاطع زمانی مختلف و با بهره‌برداری از اهرم‌های گوناگون تلاش داشته تا در این کشور دست برتر را داشته باشد و با حمایت مقاومت در عراق زمینه را برای گسترش نفوذ خود در سراسر خاورمیانه هموار سازد.
در جهان امروز یکی از محوری‌ترین گزاره‌ها به حوزه مبادلات مالی و بانکی مربوط است. بسیاری از کشورها تلاش می‌کنند این تراکنش‌ها و مبادلات را شفاف‌تر سازند تا ارزش افزوده بیشتری کسب کرده و اقتصاد خود را پالایش کنند.
آقای ظریف ضمن هزینه کردن از امام خمینی(ره) و اظهار ارادت به ایشان، به توجیه مذاکره با ترامپ عهدشکن و جنایتکار پرداخت و مدعی شد: هراسی برای مذاکره نداریم.
روزنامه اصلاح طلب در تحلیل چرایی سقوط بشار اسد نوشته است: خطر وسوسه قماری این است که وقتی بازنده نتواند از عهده پاسخگویی به صاحبان امانت برآید، باز هم به دور بعدی دل می‌بندد. می‌خواهد اندک باقی‌مانده از توان کیسه‌اش را هم یکجا به کار اندازد تا شاید بخت به او رو کند و به دور بُرد مکرر برسد و بتواند جبران مافات کند.
هیچ کس بابت این تاخیر از فرهنگیان بازنشسته عذرخواهی نکرده است و دوم اینکه هیچ کس نمی‌گوید چرا پاداش بازنشستگان سایر کارکنان دولت بلافاصله پرداخت می‌شود اما به معلمان که می‌رسد این همه تاخیر دارد؟!
نمی‌توان این نکته بسیار آزاردهنده را نادیده گرفت که ضعف مدیریت کشور به جائی رسیده که یک عده قاچاقچی و دزد برق و سوخت، توانسته‌اند به ثروت عظیم ملت دستبرد بزنند و زندگی مردم را مختل کنند.
در روزهای اخیر اشاره به نهایی شدن محل پایتخت آینده ایران در ساحل مکران از سوی معاون اول رپیس جمهور و سخنگوی دولت، یادآور نحوه نهایی شدن اجرای کلان طرح‌ها در کشور ما در دهه‌های اخیر است که تا سال‌ها بعد مشکلات آنها – بعضا حتی تا امروز - ادامه داشته است.
قالیباف روزی که می‌گفت: «هر کسی که وارد کوی دانشگاه شود و بخواهد این کارها را انجام دهد، من قالیباف به عنوان فرمانده ناجا محکم لوله‌اش می‌کنم.» حتی وقتی که گازانبری عمل می‌کرد و حسن روحانی در مناظرات ۹۲ ریاست جمهوری به آن اشاره کرد هم به فکرش خطور نمی‌کرد که روزی خودش گرفتار رفتارهای گازانبری شده و در مقابل مجلس لوله شود.
محسن هاشمی رییس پیشین شورای اسلامی شهر تهران و رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به موضوع انتقال پایتخت گفت: کرمان قابلیت مناسبی برای پایتخت شدن را دارد.
رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: از نظر اصولی که حزب به آن می‌پرداخت و از شعار‌های حزب بود، اصل حکومت قانون است، همان جمله که آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز گفتند راهی جز تبعیت از قانون نداریم. البته برای اینکه بتوانیم مشکلات را در کشور حل کنیم باید به اصول دیگری هم پایبند باشیم و الان در وضعیت امروز همکاری‌های منطقه‌ای و رسیدن به صلح پایدار می‌تواند امنیت ملی را حفظ کند که جزو اصول حزب کارگزاران بوده است.

سازمان آگهی های پرسون