سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو، درباره اجرایی شدن طرح واردات خودرو در ۲ هفته آینده گفت: بازار تا آیین نامه خودروهای کارکرده مشخص نیست، اول باید ثبت سفارس صورت بگیرد بعد خودرو وارد شود. از خودروهایی که سال قبل ثبت سفارش شده تاکنون خبری نشده است. ما هم مثل شما خبرها را از رسانهها دنبال میکنیم و در بازار خبری نیست. فعلا رکود کامل را در بازار داریم، مشتری مراجعه نمیکند و همه منتظرند که ببینند چه اتفاقی خواهد افتاد.
تسنیم نوشت: بررسی فرایند اعطای گواهینامه خلبانی به کامبیز مهدیزاده داماد حسن روحانی رئیسجمهور سابق حاکی از دستکاری در آزمونهای خلبانی وی هست که لازم است نهادهای نظارتی برای حفظ جان مسافران ورود کنند.
اینکه طشت رسوائی بعضی مسئولان کلیدی فرهنگی به دلیل انحراف جنسی از بام میافتد، نشانه ناخوشی اخلاقی و فرهنگی جامعه است و اینکه بعضی از مسئولین اجرائی مرتکب اختلاس و رشوه و پولشویی میشوند، به دولتمردان این پیام را میدهد که حال سیستم حکمرانی خوب نیست.
هم میهن در واکنش به ادعاهای اخیر حجت عبدالملکی نوشت: ما در صنعت گردشگری به هزاردلیل مختلف، توان پرکردن و ارائه خدمات و رقابت با کشورهای منطقه را نداریم. گیریم هتلهای متعدد هم ساختید، چرخش چگونه قرار است بچرخد؟
قانون فعلی به جرم بیحجابی پرداخته و جزءنگری ندارد. بر اساس این قانون هر کس حجاب را رعایت نکند ۳ میلیون تومان جریمه می شود و به جرم کشف حجاب و بدحجابی مانند سایر جرائم رسیدگی می شود، اما در لایحه جدید مواردی مانند تذکر و ارشاد شفاهی و پیامکی را گنجانده ایم تأثیرگذاری آن در کاهش جرم ثابت شده است.
روزنامه ایران که روز گذشته حملات تندی علیه وزیر ورزش داشت، امروز با انتشار گزارشی عقب نشینی کرد و نوشت: چنین مواضعی علیه سجادی در حالی مطرح میشود که دولت سیزدهم نشان داده است در ارزیابی از عملکرد مدیرانش دچار رودربایستی نیست
اگر بزرگترین ادعای دولت حسن روحانی را «دانستن زبان دنیا» بدانیم که گزافه نیست، دولت سیدابراهیم رئیسی با اولویت دادن به کشورهای همسایه و آسیایی، به احیای روابط با بسیاری از کشورها و توسعه همکاری با آنها پرداخت.
روز گذشته قرار بود جلسه شورایعالی نظارت بر اتاق بازرگانی در ساعت هفت صبح برگزار شود، اما خبری در رسانهها از نتیجه این جلسه منتشر نشد. به طوری که به نظر میرسید جلسهای در کار نبودهاست، ولی این پایان ماجرا نیست.
در روزهای اخیر کلیدواژه همیشگی محمدباقر قالیباف با عنوان«تصمیمات سخت» بهانه جدیدی را برای دروغگویی و تهمتزنی به او ازسوی مخالفانش ایجاد کرد تا جایی که آنان این مسأله را به سناریویی امنیتی مبدل کردند.
دولت سیزدهم امروز وارد سومین سال حیاتش میشود. دولت در این دوسال عملکرد مثبتی نداشته؟ چرا، حتما داشته. ضعف و ایراد چطور؟ آن هم حتما بوده است. نسبت این دو به هم چطور است؟
احسان صالحی دبیر شورای اطلاعرسانی دولت در سالروز تنفیذ حکم رئیسی توسط رهبر معظم انقلاب، نوشت: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ یک لحظه تاریخی پس از یک دوره رکود و ناامیدی عمیق بود. رئیس دولت دوازدهم در حالی از پاستور رفت که میزان محبوبیت او با تنزل بیسابقه به ۹.۷ درصد رسیده بود و ناامیدی از عملکرد دولت وقت به مهمترین عامل افت مشارکت در انتخابات تبدیل شد.
سخنگوی دولت در نشست سیاسی دانشجویان طرح ولایت در دانشگاه شهید بهشتی گفت: هر کسی گفته شاخصها نشان میدهد افزایش تورم خواهیم داشت یا اقتصاد بلد نیست یا دروغگوست.
سیاست یک بام و دوهوای طیف اصلاحطلب در آستانه انتخابات به یکی از استراتژیهای همیشگی آنان مبدل شده است تا جایی که در هر دوره با سناریوی متفاوتی اجرا میشود.
با سخنرانی علیاکبر رائفیپور در مراسم شبهای محرم علیه مجلس، تیم رسانهای قالیباف از طریق کانال منتسب به خود (که مورد تأیید خود قالیباف هم هست) پاسخ این منبری را داده است.
تجارت نیوز نوشت: سید محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، از جمله کسانی است که معتقد است دیر یا زود باید FATF (اف ای تی اف) در ایران اجرا شود. ازجمله آنکه چین، شریک تجاری و سیاسی اصلی ایران چنین خواستهای دارد.
نود اقتصادی نوشت: بررسی آمارهای مرکز آمار ایران و قیمت بازار نشان میدهد در ماههای اخیر قیمت تنماهی یک رشد عجیب و غریبی داشته است، به طوریکه قیمت هر یک قوطی تنماهی ۱۸۰ گرمی از ۴۰ هزار تومان در اسفند ۱۴۰۱ و ابتدای امسال، با رشد حدود ۸۷ درصدی به ۷۵ هزار تومان رسیده است.
تأکید چندباره رئیسی بر همراهی بانکها در تأمین مالی ساخت مسکن
یک هفته دیگر پیشثبتنام انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز میشود و ترکیب چهرههای انتخاباتی مجلس روشن میشود. اما تا پیش از ۱۶مرداد که زمان شروع پیشثبتنام نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی است، خبرهای مختلفی از ورود چهرههای سیاسی به صحنه انتخابات درعالم سیاست شنیده میشود.