روزنامه اصولگرا با انتقاد از اظهارات اخیر ابراهیم اصغرزاده می گوید: او به تبع مشی همیشه اصلاحطلبان میخواهد بگوید اختیارات رئیسجمهور کم است و سهم او از قدرت معلوم نیست! گویا قبل از انتخابات یادشان نبود و بعد که کاندیدای اصلاحطلب رأی آورد و دولت تشکیل شد، یادشان افتاد قدرت رئیسجمهور کم است و نیروهای مسلح را هم میخواهند!
اعضای جبهه پایداری هیچ علاقهای به موفقیت شما ندارد و تمام تلاشش را میکند که شما را زمین بزند. همین روزها را ببینید؛ بعد از سه سال، پایداریچیها یادشان افتاده که قیمت دلار بالا میرود و سفره مردم از نان خالی شده است.
خبر دیدار پزشکیان با روحانی و جهانگیری در حالی منتشر میشود که برخی تحلیلگران پیش از این معتقد بودند دولت پزشکیان با توجه به برخی رویکردها و انتصابات، دولت سوم روحانی است. هر چند که خود پزشکیان این تحلیل را رد کرده است.
فرض کنید پزشکیان منفردا دستور رفع فیلترینگ می داد و قوای دیگر را به هیچ می انگاشت. در آن صورت آیا این امکان وجود نداشت که مثلا قوه قضاییه از سر تلافی و به دست یک بازپرس، فیلترینگ را برگرداند؟ و مگر همین تلگرام را برخلاف خواسته دولت روحانی، یک بازپرس با اشاره ای از بالا و با دو سطر حکم فیلتر نکرد؟
باید همه بدانند که سوریه در زمان مرحوم حافظ اسد با وجود نیاز مادی شدیدی که به درآمد ارزی داشت، خط لوله نفت عراق را که به صورت ترانزیت از سوریه عبور میکرد و بر روی هر بشکه حدود ۳ دلار حق ترانزیت میگرفت و در روز یک میلیون بشکه از این خط ترانزیت میشد و شاهرگ حیاتی صدام بود را بدون درخواست ایران و برای کمک به ایران قطع کرد.
پاییزی که گذشت، قرار بود بهار وفاق باشد؛ دستکم به خواست رئیسجمهور و بزرگان نظام؛ اما اینکه چند گل از آن بهار روییده است، این گلها مصنوعیاند یا طبیعی و با چه تعداد گل میتوان حکم به احراز صلاحیت بهار کرد، بحثی دیگر است و به طور کلی پرسشهایی است که پاسخ آنها را باید از صاحبنظران سیاسی-اجتماعی و وفاقپردازان جست.
بالاخره زمان وعده فرا رسید و دستور رفع فیلترینگ از دو برنامه گوگلپلی و واتسآپ صادر شد. این گام خوبی است؛ زیرا نشانهای از این است که بههرحال، مقاومت مخالفان رای ملت و مخالفان اراده مردم در ساختار سیاسی شکسته شد و یکی دیگر از وعدههای آقای رئیسجمهور نیز بهصورت جزیی محقق شد.
سیداحمد علمالهدی، امامجمعه مشهد، در نماز جمعه، پس از تأکید بر اجرای قانون عفاف و حجاب، بیان کرده که «اگر بناست ما وظیفه مدیریت این جامعه را داشته باشیم، اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای مردم را» (خبرگزاری مهر، 30 آذر 1403).
مشکلات به مرور زمان بههم گره میخورند و در نهایت «گرههای کور» ایجاد میکنند. بهطور مثال، بحران صندوقهای بازنشستگی دیگر تنها یک بحران اقتصادی نیست. بلکه بهشدت با نظام بانکی، بودجه دولت، تورم و اشتغال پیوند خورده است.
رسانه نزدیک به قالیباف نوشت:باز هم انتظار میرود شخصیتهای برجستهای همچون دکتر جلیلی، با اتخاذ مواضع روشن و صریح، به مسئولیت اجتماعی خود در قبال آرامسازی فضای مجازی و ترویج فرهنگ گفتوگو عمل کنند.
شاید عادت شده که تا بحث از گفتوگو میشود، از آن تعبیر به عقبنشینی و شکست میشود. درحالیکه این رویکرد نفی گفتوگو، ذاتاً ناشی از ترس و فقدان اعتمادبهنفس است که خود را در پوشش انقلابیگری پنهان میکند.
در هفته دوم آذرماه خبر تغییر مدیر عامل سایپا منتشر شد و پانزدهمین سمت مدیر عاملی این شرکت به علی شیخزاده رسید. خودروسازها با وجود عرضه عمومی بخشی از سهامشان، همچنان به روش دولتی اداره میشوند و تغییرات دولتی موجب عدم ثبات مدیریتی در این صنعت میشود.
وزیر خارجه آمریکا اذعان کرد تحرکات مکرر این رژیم برای براندازی در ایران شکست خورده است. او همچنین اعتراف کرد که جمهوری اسلامی بدنه حمایتی قدرتمندی در میان مردم دارد.
هم میهن نوشت: آقای قالیباف به صفت رئیس مجلس بر نکته مهمی انگشت گذاشته است. قانونی که مورد قبول مردم نباشد و آن را ضروری ندانند، منجر به تقابل حکومت و مردم میشود و ظلم حاکم بر روابط طرفین میگردد و این نقطه آغاز سقوط حکومتها است.
چشمها به سوی جلسه شورای عالی فضای مجازی خیره شده که که طبق روال، یک هفته در میان و در روزهای سهشنبه برگزار میشود چرا که بر اساس گفته یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی، رفع فیلترینگ در جلسه پیش روی این شورا مطرح و حتی شاید تصمیمگیریهای موثری هم اتخاذ شود. اکوایران در این گزارش به بررسی آخرین اظهارنظرهای مسئولان مرتبط با این حوزه پرداخته است.
روزنامه اصلاح طلب با انتقاد از مشی رئیس جمهور نوشت: پزشکیان با مردم صریحتر از اینها سخن بگوید. رئیسجمهوری که نتواند مشکل سادهای مثل رفع فیلترینگ را حل کند، در مقابل دیگر مشکلات چه میتواند کرد؟