رسانه‌های دیگر

مدیریت جریان رادیکال در مجلس که خواستار ابلاغ لایحه جنجالی حجاب هستند، نیازمند توجه به چندین بعد مهم است. زیرا قرار نیست با هر عقب‌نشینی آنها هم آرام شوند و پیشروی نکنند. بعد از حجاب، مسئله FATF و بعد از آن فیلترینگ و درنهایت به محاق بردن همه وعده‌های مهم پزشکیان در دستور کار اقلیت رادیکال مجلس است.
روز دوشنبه اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، وقتی از او پرسیده شد که آیا روسیه پیشنهاد میانجیگری بین تهران و واشنگتن را داده است، تنها گفت «طبیعی است که کشورها در صورت نیاز کمک خود را ارائه دهند. با توجه به اهمیت این مسائل، ممکن است بسیاری از طرفین نیت خوب و آمادگی برای کمک به حل مشکلات مختلف را نشان دهند».
عباس شمسعلی در یادداشتی مطرح کرد:

شرایط عملی کردن وفاق

با روی کار آمدن دولت چهاردهم، کلید‌واژه «وفاق» بیش از همیشه در ادبیات سیاسی و اجتماعی کشور رواج یافته است. وفاقی که رئیس‌جمهور محترم در تعریف آن به همراهی و همکاری دولت و قوای دیگر و دستگاه‌های مختلف اشاره کردند و البته بعید است هیچ فرد دلسوزی بر اهمیت و لزوم وجود این وفاق ارزشمند تردید داشته باشد.
هابیل خاوری، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه:

دود جنگ منافـع در چشم بورس

هابیل خاوری، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه در خصوص روند بورس بیان کرد: از فروردین تا اسفندماه امسال، سهامداران بورس ایران هر مدل ریسک و نبود قطعیتی که ممکن است وجود داشته باشد را تجربه کرده‌اند؛ از مسائل سیاسی و اقتصادی و ژئوپلیتیکی گرفته تا موارد داخلی و درون‌سازمانی و… اما با همه این مشکلات، بازار سرمایه همچنان ایستاده و سر خم نکرده است.
در حالی که کشور با چالش‌های متعدد اقتصادی، اجتماعی و امنیتی غرب آسیا دست‌وپنجه نرم می‌کند، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، صحن علنی پارلمان را به عرصه‌ای برای نمایش یک تقابل غیرمنتظره بدل ساخته‌اند.
رئیس ‌جمهور پزشکیان در اولین روزهای ماه مبارک رمضان، با دو اقدام پسندیده نشان داد همچنان راه و رسم مردمی بودن را دنبال می‌کند و رسیدن به مقام و منصب ریاست ‌جمهوری او را از این خصلت اسلامی و انسانی دور نکرده است.
بیایید خودمان را گول نزنیم؛ بیایید برای یک بار هم که شده با خودمان صادق باشیم و در خلوت به این فکر کنیم که ما مردم ایران در زمان حیات آدم‌ها، تا چه میزان از آن‌ها گله‌مندیم، آن‌ها را غیرمنصفانه نقد می‌کنیم و از رفتار و کردار و گفتارشان ایراد می‌گیریم؛ اما درست بعد از ممات‌شان، آن‌ها را حتی تا مرحله تقدیس هم عزیز می‌داریم.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای با اشاره وضعیت معیشتی مردم گفت: اکنون وضعیت معیشت مردم، نه تنها خوب نیست بلکه بد است؛ همه قوا و دستگاه‌ها باید برای تقویت بنیه اقتصادی و تولیدی کشور که در بهبود وضعیت معیشتی مردم مؤثر است، اهتمام داشته باشند.
متأسفانه آنچه بیش از هرچیز تاکنون در دولت چهاردهم شاهد بوده‌ایم، توصیه‌های اخلاقی و درددل‌گونه با مردم و نهادهای حاکمیتی و... و در واقع جایگزینی توصیه‌های اخلاقی به جای «سیاست‌گذاری اقتصادی و اجتماعی» بوده است.
روزنامه شهرداری تهران نوشت: آقای پزشکیان مسیر درستی را پیش رفته‌اند. عرض خیرخواهانه این است که اجازه ندهند روایت‌های انحرافی از وفاق غالب شود؛ روایت کسانی که با نعل وارونه از این اصل اخلاقی، منیت و خودخواهی را نتیجه می‌گیرند و غرض نهایی‌شان این است که تنها ما حقیم و دیکتاتورمآبانه می‌خواهند وفاق را ابزار سرکوب قانون و تکثر و نقد و مطالبه کنند.
ارجاع کوتاه ظریف به تعبیر «بهانه برای سنگ‌اندازی» اشاره او به مجادله‌ای است که یک جریان سیاسی از زمان آغاز به کار دولت و با هدف جلوگیری از ایفای نقش این دیپلمات کهنه‌کار در اتاق فکر راهبردی دولت چهاردهم آغاز کرد.
سهم سیاست هم در استیضاح وزیر اقتصاد آنقدری بود که غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق به میان خبرنگاران آمده و گفت: «خیلی نمی‌شود از جریان مقابل پرسید چرا این کار را انجام می‌دهید؛ به عنوان مثال امروز برای من پیامکی آمد که زیر آن نوشته شده «قرارگاه دانشگاهیان دولت سایه» این یعنی اتفاقاتی در حال رخ دادن است.»
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه هنوز استعفای دکتر ظریف از سوی رئیس‌جمهور پذیرفته نشده است، درباره احتمال کناره‌گیری برخی دیگر از اعضای دولت، گفت: در حال حاضر قانون نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است و امیدواریم که این ظرفیت هر چه سریعتر برای خیر و صلاح کشور گشوده شود.
چابک‌سازی دولت و بطور کلی دستگاه‌های حکومتی، یکی از راه‌های کاهش هزینه‌های کشور و آسان‌سازی کارهای اداری است. مسئولان کشور ما درباره چابک‌سازی شعارهای زیادی می‌دهند ولی در مرحله عمل تاکنون عزم و اراده‌ای نشان نداده‌اند.
سازمان آگهی های پرسون