آشپزی

فاطمه بحرینی، مشهور به رزا منتظمی که در روز سیزدهم مردادماه ۱۳۱۰ در شهسوار به دنیا آمد، اول آبان‌ماه ۱۳۸۸ چشم از جهان بست و در آرامگاه خانوادگی بحرینی (بصیرالسلطنه) به خاک سپرده شد.
کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این کیک خوشمزه، به مواد اولیه ساده ای نیاز دارید.
کروسان نان خوشمزه و لایه لایه فرانسوی است که با خمیر ورآمده تهیه می‌شود. با وجود اینکه تهیه کروسان کمی زمان‌بر است اما نتیجه آن ارزش صرف کردن وقت را دارد.
چای سیاه به تنهایی نوشیدنی دلنشینی است، اما با افزودن چند ماده طبیعی می‌توانید طعم آن را چندین برابر کرده و تجربه چای‌خوری خود را غنی‌تر کنید.
املت فرانسوی یکی از انواع املت است که بسیار خوش‌طعم، خوش‌رنگ، مقوی و شیک‌تر از املت ساده است. فرانسوی‌ها به جای املت‌ گوجه یا نیمروی انگلیسی ترجیح می‌دهند یک نسخه‌ شیک‌تر و متفاوت‌تر از تخم‌مرغ را تهیه کنند.
هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده و برای بهبود بینایی وسلامت چشم مفید است. پس بهتر است این ماده مغذی را در سبد خانوارتان جا دهید.
پیتزا چیکن آلفردو نوعی پیتزای خوشمزه است که با مرغ تهیه می‌شود و سس مخصوصی دارد که طعم این پیتزا را بی‌نظیر می‌کند. اگر دوست دارید این پیتزای خوشمزه را با یک خمیر ترد و عالی و روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش پیتزا چیکن آلفردو همراه ما باشید.
موچی، شیرینی سنتی ژاپنی است که از برنج چسبناک تهیه می‌شود. بافت نرم و چسبنده و طعم شیرین آن، موچی را به یک دسر محبوب تبدیل کرده است.
خرد شدن برنج هنگام پخت می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که برخی از آن‌ها به کیفیت برنج، روش نگهداری و نحوه پخت آن مربوط می‌شود.
کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی در ادامه با سایت پُرسون همراه باشید.
سازمان آگهی های پرسون