آشپزی

اگر دلتان می‌خواهد یک غذای پردردسر و سخت ولی خوش‌رنگ و طعم درست کنید حالا وقتش است. خورش ماست غذای مجلسی اصفهانی‌هاست و همیشه برای مهمان‌های مهم و عزیز طبخ می‌شود.
هنرپیشه اصلی این سالاد کرفس نازنینه که علاوه بر اینکه برای فشار خون و کلیه خوبه، ضدسرطانه و بهترین منبع برای ویتامین‌های C  ،  B۶، B۲، B۱، A است.
کدو سوخاری یکی از انواع سوخاری ها می باشد که برای گیاه خوارها بسیار مناسب است. کدو سوخاری یک میان وعده لذیذ یا غذای ساده برای وعده شام است که می توانید با کمترین مواد غذایی در دسترس آن را آماده کنید.
سس‌های سالاد کم کالری گزینه‌ای فوق‌العاده برای افزایش طعم سالاد شما هستند. راه‌های زیادی برای تهیه آنها در خانه وجود دارد. در این مطلب طرز تهیه پنج نوع سس سالاد کم کالری را برای شما قرار داده‌ایم.
برنج غذای اصلی میلیاردها نفر در آسیا و آفریقا است. این ماده غذایی همچنین در بسیاری از دستورپخت‌ها از ته‌چین مرغ و قرمه‌سبزی ایرانی گرفته تا ریزوتو ایتالیایی، پائلا اسپانیایی قرار دارد. علیرغم جذابیت جهانی آن، سوالی که برای بسیاری مطرح می‌شود این است که آیا باید برنج را قبل از پخت شست یا نه؟
میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است.


خورش یکی از اصلی ترین غذاهای ما ایرانی هاست. در این مقاله به شما ترفندهایی برای خوشمزه شدن معروف ترین خورش‌های ایرانی مانند قورمه سبزی، فسنجان و... را می گوییم.

آش ریواس از آش های سنتی ایرانی باشد که در برخی مناطق ایران پخته می شود. آش ریواس از غذاهای پرطرفدار در فصل بهار است و در برخی مناطق ایران به صورت پایه‌ای برای ناهار و شام سرو می‌شود.

چنانچه غذای شما ته بگیرد و بسوزد می‌توانید از ترفندهای آشپزی در کوتاه‌ترین زمان برای از بین بردن بو و گرفتن طعم سوختگی آن استفاده کنید.
سازمان آگهی های پرسون