برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا مرغ را طعم دار کرده و در مخلوطی از کره و روغن به صورت شناور سرخ می کنند و با سس مخصوص سرو می نمایند. یکی از رازهای خوشمزه شدن این غذا، سس مخصوص آن می باشد،این سس خوشمزه را حتی می توان برای مرغ شکم پر،ماهی شکم پر و... نیز استفاده کرد. در ادامه این بخش با چند روش تهیه سس اکبر جوجه آشنا می شوید.
همانطور که از اسمش پیداست اسپانیایی است، اصلا سخت نیست و با حداقل امکانات و راحتترین راه آماده میشود. به شما قول میدهم اگر فردی بین مهمانان باشد که اصلا طرفدار دسر نباشد تمام ظرف را یک جا خواهد خورد! حتی دلش میخواهد با خودش به خانه ببرد، اما متاسفانه دیگر موجود نیست! پس تردید جایز نیست!
ظروف نچسب به دلیل پخت و پز و شست و شوی آسان، از دیرباز یکی از لوازم اصلی آشپزخانه بودهاند. با این حال، برخی از نگرانیهای جدی درباره سلامت این ظروف وجود دارد که باید قبل از اتکا ببیش از حد به آنها، در نظر گرفته شوند.
اگر میخواهید تنوعی به آبگوشتتان بدهید و خیلی هم با آبگوشتهایی که مواد اولیهشان چیز دیگری است، میانه خوبی ندارید، آبگوشتتان را به روش کرمانشاهی بپزید.
سوپ مرغ علاوه بر خوشمزه بودن، برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ غنی از چندین ویتامین و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. از جمله فواید این سوپ تقویت سیستم ایمنی است که تقریبا برای همه شناخته شده است، اما آیا میدانید سوپ مرغ مقدار زیادی پروتئین دارد که برای رشد بدن ضروری است؟
دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف است. این غذای خوشمزه از ترکیب برنج به همراه گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه می شود و در برگ های درخت انگور پیچیده می شود. دلمه برگ مو را به سلیقه خود می توانیم به صورت سیگاری ( حالت لوله ای ) یا به صورت بقچه ای که متداول تر است درست کنیم.
اگر شما هم یکی از افرادی هستید که نمیدانید با چغندر چه کنید؟ در این مطلب به چند دستور العمل جالب برای لذت بردن از این گیاه و اضافه کردن خواص چغندر به رژیم غذاییتان اشاره شده است.
اگر رژیم گرفتهاید و از خوردن روزانه سالاد احساس خستگی و روزمرگی میکنید، شکستن یکنواختی خوردن سالادهای بی مزه را با افزودن چاشنیها و سبزیجات جدید امتحان کنید، این گونه به یک چرخه سالم و خوشمزه میرسید.
آش بلغور گندم یکی از آشهای سنتی، اصیل و قدیمی ایرانی است. تعداد آش در کشور ما آنقدر زیاد است که اگر هر روز یک مدل بخوریم شاید روز کم بیاوریم! هر کدام از آشها در هر شهری هم یک نوع طبخ ویژه دارند. در نهایت کار دچار مشکل و دشواری میشود! پس به تعداد آشها فکر نکنید و فقط بپزید و میل کنید!
سوپ نقش مهمی را به عنوان پیش غذا بازی میکند. سوپ جو خامهای، اما یکی از رایجترین انواع سوپ است که قبل از غذای اصلی به خصوص در مناطقی با آبوهوای سرد سرو میشود.
رنگ رب گوجه فرنگی باید در حدودی منطقی و طبیعی باشد. رنگهای بسیار قرمز یا ارغوانی میتوانند نشانهای از استفاده از رنگهای مصنوعی باشند. بنابراین، به رنگ رب نیز اهمیت بدهید.