حماس خواستار بازسازی نظام سیاسی مشروع فلسطین شد

سخنگوی جنبش حماس با اشاره به ناتوانی گسترده نهادهای فلسطینی در مواجهه با بحران غزه، بر ضرورت فوری بازسازی نظام سیاسی مشروع فلسطین تأکید کرد؛ نظامی که به گفته او بتواند با چالش‌های موجود مقابله کند.
تصویر حماس خواستار بازسازی نظام سیاسی مشروع فلسطین شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، حازم قاسم، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت سکوت برخی طرف‌های فلسطینی که مدعی نمایندگی ملت فلسطین هستند در برابر ابعاد مختلف فاجعه‌ای که مردم غزه با آن روبه‌رو هستند، به معنای مشارکت در جنایت محاصره غزه و شانه خالی‌کردن از مسئولیت ملی است.

وی خاطرنشان کرد ناتوانی گسترده نهادهای فلسطینی، ضرورت فوری بازسازی یک نظام سیاسی مشروع فلسطینی را نشان می‌دهد؛ نظامی که بتواند با چالش‌های موجود مقابله کند، نه نهادهایی که مشروعیت آنها طی سال‌های طولانی فرسوده شده است.

امروز همچنین صندوق کودکان سازمان ملل متحد «یونیسف» هشدار داد بارندگی شدید می‌تواند موجب سرریز آب باران آمیخته با فاضلاب از حوضچه شیخ رضوان در شهر غزه شود و بحرانی در حوزه بهداشت عمومی ایجاد کند.

یونیسف در پیامی اعلام کرد باران‌های شدید، چادرهای آوارگان را در مناطق مختلف نوار غزه زیر آب برده و تهدید تازه‌ای برای جان کودکان ایجاد کرده است. این نهاد بار دیگر خواستار فراهم شدن امکان ورود تجهیزات لازم برای تعمیر شبکه‌های آب و فاضلاب شد.

حوضچه شیخ رضوان برای جمع‌آوری آب باران طراحی شده، اما تخریب زیرساخت‌های فاضلاب موجب ورود پساب تصفیه‌ نشده به آن شده است. دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل پیش‌تر گزارش داده بود که از کار افتادن تصفیه‌خانه‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ، خطر آلودگی محیط و منابع آب را تشدید کرده است.

جاناتان ویچ، نماینده ویژه یونیسف در فلسطین نیز درباره وضعیت خانواده‌های گرفتار در بارندگی هشدار داده و خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از تکرار مرگ کودکان بر اثر سرمای شدید شده است.

منبع: ایرنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1512990

سازمان آگهی های پُرسون