آسیا

یک مقام وزارت خارجه روسیه اعلام کرد این وزارتخانه و وزارت دادگستری این کشور به کرملین پیشنهاد داده‌اند که طالبان را از فهرست سازمان‌های تروریستی حذف کند تا راه برای به‌رسمیت شناخته‌شدن این گروه توسط مسکو هموار شود.
نماینده اصالتا فلسطینی‌تبار در کنگره آمریکا اعلام کرد حامیان فلسطین باعث خواهند شد دولت جو بایدن و قانونگذاران کنگره در انتخابات پیش رو به خاطر حمایتشان از رژیم صهیونیستی هزینه بدهند.

سرپرست وزارت خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه عمان گفت: ایران و عمان با هم همکاری‌های جدی و موثر در دوره پیش رو خواهند داشت.
وزارت خارجه چین در واکنش به سفر یک هیات از قانونگذاران آمریکایی به تایوان تاکید کرد که ایالات متحده قول‌های خود را درباره تایوان زیر پا گذاشته است.

سفیر یمن با اشاره به حمایت‌های دائمی وزیر خارجه شهید کشورمان از مظلومان جهان و به ویژه مردم فلسطین اظهار داشت: شهید امیرعبداللهیان با قدرت از عملیات نبرد طوفان الاقصی دفاع و آن را تایید کرد و با وجود همه فشارهایی که جمهوری اسلامی ایران در آن زمان در معرض آن قرار داشت و برخی آنچه که در 7 اکتبر اتفاق افتاده بود را محکوم می‌کردند، اما شهید امیرعبداللهیان نبرد طوفان الاقصی را تبریک گفت.
آکسیوس به نقل از یک مقام صهیونیست اعلام کرد که رئیس سازمان سیا، مدیر موساد و نخست وزیر قطر برای از سرگیری مذاکرات اسیران به توافق رسیده‌اند.

سازمان آگهی های پُرسون