انتخابات

۱۱ کرسی از ۸۸ کرسی مجلس خبرگان رقیبی ندارد/

صندلی بازی انتخابات!

انتخابات این دوره از مجلس خبرگان رهبری را شاید بتوان به صندلی بازی تشبیه کرد.
نماینده اصلاح‌طلب مجلس گفت: در این انتخابات این گونه است که در یک مسابقه یک طرف تمامی بازیکنانش و تیمش را آورده و تیم طرف مقابل حتی به‌اندازه ذخیره هم نیست.
مسعود پزشکیان عنوان کرده است که از چپ و راست با او برای سرلیستی صحبت کرده‌اند اما این صحبت‌ها از طرف لاریجانی و روحانی نبوده است.
دبیرکل حزب اعتدال و توسعه در پاسخ به این سوال که حوزه انتخابیه خود را از تهران به رشت تغییر داده است یا خیر، گفت: هنوز اقدامی برای تغییر حوزه انجام نشده است.
رسانه‌های اصلاح‌طلب با اعلام اینکه رییسی تنهای کاندیدای تایید صلاحیت شده مجلس خبرگان از حوزه انتخابیه استان خراسان جنوبی است، طوری وانمود می‌کنند که گویی شورای نگهبان تعمدا چنین کاری کرده تا رییس‌جمهور بی‌رقیب باشد.
رویکرد مشابه روحانی و هاشمی علی رغم ردصلاحیت از سوی شورای نگهبان

روحانی در مسیر هاشمی / فشار تندروها جواب داد

تندروها تلاش هم جانبه خود را به کار گرفتند تا زمزمه ردصلاحیت حسن روحانی به خبر قطعی ردصلاحیت تبدیل شود. اما رویکرد روحانی در مقابل این تصمیم شورای نگهبان چیست؟
با اشاره به افزایش ۶۰ درصدی تأیید صلاحیت‌ها نسبت به دوره گذشته، گفت: برای برگزاری انتخابات در این شهرستان ۲۲۴ صندوق پیش بینی شده و مجریان و ناظران انتخابات در حال آماده سازی مقدمات هستند.
رئیس صدا و سیما در حاشیه نشست هیأت دولت، گفت: از روز شنبه تعرفه‌های تبلیغاتی برای نامزدی‌های انتخابات طبق پیشنهاد صدا و سیما تغییر یافت و بالاترین عدد مربوط به تهران است با رقم ۴۰ میلیون و اکثر حوزه بین ۵ تا ۱۰ میلیون است.
چرا شورای نگهبان صلاحیت یک فرد را برای ریاست جمهوری تایید می کند اما برای مجلس نه؟!

ماجرای عجیب رد و تایید صلاحیت بهزاد نبوی، علی مطهری و محمود علوی

روزنامه اصلاح طلب اعتماد در گزارشی با انتقاد از بی ضابطه بودن بررسی صلاحیت ها در ادوار مختلف نوشته است: بی‌نظمی و فقدان معیار مشخص در بررسی صلاحیت‌ها آنچنان مشهود است که می‌توان عمل نهادهای مربوطه را نه بررسی صلاحیت نامزدها بلکه معطی صلاحیت دانست؛ به نحوی که این عطا در ادوار مختلف در مورد یک شخص می‌تواند به کرات تغییر کند.
کمتر از ۵ هفته مانده به برگزاری انتخابات، اصلاح طلبان از سند راهبردی خود برای انتخابات مجلس رونمایی کردند.
اگر مردم از شرایط ناراضی باشند، طبیعی است میل به مشارکت سیاسی-انتخاباتی نخواهند داشت و این شرایط به هیچ وجه به معنای گله‌مند بودن آنها از کلیت نظام سیاسی نیست.
سازمان آگهی های پُرسون