ستاد انتخابات کشور با انتشار اطلاعیه شماره ۷ اعلام کرد: آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری انصراف خود را به وزارت کشور اعلام نموده است.
یک اقتصاددان درباره وضعیت اقتصاد ایران بعد از انتخابات گفت: هر انتخابی فشار روانی مربوط به خود را در پی خواهد داشت. البته مساله انتخابات آمریکا و بازگشت ترامپ نیز هم چنان مساله است.
نه جای تعجب، بلکه تاسف و تحیّر دارد که کسانی که بدون استثنا در ۴۵سال گذشته، یا بر صندلی اجرا نشسته بودند یا در مقام تقنین غنوده بودند، سرسختانه کمر به اصلاح امور و جبران مافات بستهاند!
مسعود پزشکیان نامزد انتخابات ریاست جمهوری در آخرین صحبت خود قبل از اتمام فعالیت تبلیغات، به مردم ایران و استانهایی که توفیق دیدارشان را از نزدیک پیدا نکرد،پیام داد.
هفته قبل و در حالی که با لباس مشکی خود را عزادار مرحوم رییس جمهور فقید جلوه میداد در پاسخ به پرسش حسین انتظامی در میزگرد فرهنگی شبکه دوم سیما گفت میماند .در میزگرد سیاسی شبکه سوم در پاسخ به پرسش ابراهیم متقی هم گفت: اگر خودم را اصلح نمیدانستم وارد نمیشدم .
این سوال که آیا رئیسجمهور بعدی ایران مواضع فعلی ضدغربی و ضدآمریکایی ایران را حفظ خواهد کرد و به دنبال بهبود روابط با پکن خواهد بود، مهمترین نکته در ذهن سیاستمداران چین است.
سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی کاندید چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نامهای خطاب به خانواده شهید جمهور از نیت خود برای حضور در انتخابات نوشت و گفت: احساسم این بود که اگر نمایندهای از میان دولتمردان دولت سیزدهم در بین نامزدهای انتخابات نباشد، حق شهید جمهور ادا نخواهد شد.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به خدمات گسترده شهید جمهور آیتالله رئیسی و ضرورت ادامه راه این شهید والامقام گفت: محمدباقر قالیباف برای استمرار این مسیر، توانمند و کارآمد است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: فناوری های پیشرفته ممکن است دیر به دست بیاید اما وقتی که به دست می آید ناگهان جایگاه یک کشور را در جهان تغییر می دهد من کسی نیستم که با اولین تشر و تهدید خارجی جا بزنم و دست از حق مردم ایران برای داشتن فناوری های پیشرفته بکشم ایستادن یک کار منفعلانه نیست اگر فعالانه مقاومت نکنیم فعال و با نشاط در مسیر پیشرفت حرکت نکنید دشمن طمع می کند.
جلسه هماهنگی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در انگلیس با حضور «علی متینفر» سرپرست و کاردار سفارت کشورمان و عوامل هیات اجرایی انتخابات روز چهارشنبه برگزار شد.