عمومی

پرسون با نگاهی تحلیلی به تمام مسائل حوزه عموم جامعه می پردازد.

یکی از رسم و رسوم های ایرانیان تهیه و توزیع نذروات غذایی در ایام مذهبی است، اوج اجرای این رسم در ایام دهه اول محرم شهادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) است، در محرم 1400 موج پنجم کرونا و همچنین گرانی محصولات غذایی موجب کاهش تمایل هموطنان به تهیه و توزیع نذورات غذایی شده است؛ اما در این حال طرح های کمک مومنانه و خیرات محصولات بهداشتی افزایش چشم گیری داشته است.
پرسون از قدرت گرفتن طالبان و سیل مهاجران به سمت ایران گزارش می دهد؛

بازار داغ شوتی ها / مهمانان جنگ در ایران

لحظه به لحظه گروه طالبان در افغانستان در حال تصاحب شهربه شهراست و گویا دولت توان مقابله با آنها را ندارد، در این بین نیز مردم عادی برای در امان ماندن از جان، مال و ناموس شان مهاجرت را بهترین گزینه می دانند.
در پی پیدا شدن اکانت های جعلی در یک پلتفرم ایرانی؛

بیا جون دل! بیا از اینستا ببرمت روبیکا!

«حالا روبیکا، یه اکانتی برامون زده و عکسو مشخصاتمون روگذاشته، میگم یه دفعه سایت همدم نیاد برامون زن بگیره یک میلیون سکه هم مهریه بذاره بدبخت شیم!؟» این توییت طنزآلود تلخ را یکی از کاربران در فضای مجازی به اشتراک گذاشته است. توییتی که که برخواسته از ده ها آگاه سازی اینفلوئنسرها و کاربران صفحات مجازی از ساخت اکانتی به نامشان به همراه مشخصات دقیقی از آنها در اپلیکیشن روبیکا می باشد.
شاخص اقتصادی درآمد سرانه دیگر معیار جامعی برای توسعه همه‌جانبه کشورها نیست. از دهه 90 میلادی سازمان ملل متحد بر اساس اجماع خبرگانی و تجربه‌ بشری شاخص توسعه انسانی را مطرح کرده است.
پرسون گزارش می‌دهد:

پشت پرده اقدام عجیب روبیکا

ایجاد صفحه تقلبی برای افراد شناخته شده در روبیکا بدون اطلاع آنها باعث انتقادات و البته واکنش‌هایی از سوی این پیام‌رسان داخلی شده است.  
بنا بر تصویب جلسه اضطراری هماهنگی در اعمال محدودیت‌های کرونایی ایام تعطیلات سراسری در لواسانات و رودبار قصران، از ورود تمامی خودروهایی که با هدف تفریح و امور غیرضرور به منطقه مراجعه کنند، جلوگیری خواهد شد.
سخنان انتقادی دکتر زالی، رییس ستاد مبارزه با کرونای استان تهران، بازتاب بسیار گسترده‌ای داشت. پاسخ آقای ظریف نیز این بازتاب‌ها را بیشتر کرد. افکار عمومی متوجه شد که سیاست‌های بغایت نادرستی در مبارزه با کرونا وجود داشته و این سیاست‌ها متوجه افراد خاصی نیز هست.
محله هرندی یکی از محله‌های جنوبی تهران است که گویی نامش با انبوهی از آسیب‌های اجتماعی گره خورده است اما معضل بزرگ در این محله بلای خانمان سوز اعتیاد و مشکلات ناشی از آن است.

بالاخره پس از یک تاخیر حدودا 9 ماهه، داده‌های رسمی سازمان ثبت احوال کشور نیز منتشر شد و میزان زاد و ولد تا نیمه مرداد ماه در اختیار عموم قرار گرفت. از طریق این آمار می‌توان به میزان دقیق مرگ و میر ناشی از کرونا پی برد.
این روزها که کرونا طغیان کرده و ترکتازی می کند و موضوع تعطیلات دو یا چند هفته ای محل بحث و نظر کارشناسان و افکار عمومی است برپایی عزاداری محرم نیز همچون سال گذشته مورد توجه قرار گرفته است.
به درخواست سازمان های مردم نهاد شرکت کننده در همایش مشترک دولت و تشکل‌های اجتماعی و با پیشنهاد وزارت کشور و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی 22 مرداد به عنوان روز ملی تشکل ها و مشارکت های اجتماعی نامیده شد.
مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اعلام کرد: از افزایش ابر و رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی طی امروز (۲۲ مردادماه) در ۱۵ استان کشور پیش‌بینی می‌شود.
یک آسیب شناس در واکنش به ماجرای ارومیه:

برخی به دنبال معرفی چهره طالبانی از دین هستند

یک آسیب شناس اجتماعی گفت: اگر هر شهروند خودسرانه، با رفتارهای خشونت آمیز، خارج از ادب و اخلاق، امر به معروف و نهی از منکر کند، دیگر قوانین شهری باید جای خود را به قانون جنگل داده و مردم شهرها را خالی و به بیانان‌ها روند.
دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) گفت: امسال نیز همانند سال گذشته همایش شیرخوارگان حسینی به دلیل همه گیری ویروس کرونا و جلوگیری از شیوع بیشتر آن، بدون حضور جمعیت و به شکل مجازی برگزار می شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با پرسون:

حاکمیت بر فضای مجازی نیازمند قانون است

آنچه که حاکمیت بر فضای مجازی گفته می‌شود، تکالیف عمومی دولت و حاکمیت است. به عنوان مثال حکمرانی داده‌ها یک بحث‌ حاکمیتی است یعنی مردم باید اطمینان داشته باشند که وقتی اطلاعاتی در این فضا توسط پلتفرم، بخش خصوصی یا خود دولت از آن‌ها گرفته می‌شود، حریم خصوصی‌شان حفظ می‌شود و این اطلاعات به هر جایی داده نمی‌شود، این اطمینان در سایه قانون و هدفمندی شکل خواهد گرفت.
سازمان آگهی های پرسون