اخبار فوری

قیمت‌های طلا روز شنبه با توجه به بازتاب ادعای ارسال نامه ترامپ به تهران و تهدیدات وی بعد از اعلام این مطلب، علارغم کاهش سه دلاری قیمت اونس جهانی و رسیدن آن به دو هزار و ۹۰۹ دلار در هر اونس، اما بازار غیررسمی ارز با افزایش همراه بود که همین عامل باعث افزایش قیمت طلا در بازار تهران شد.
وزارت بهداشت غزه از کشف تازه چند پیکر از زیر آوار و شهادت ۶ فلسطینی دیگر طی ۴۸ ساعت گذشته و افزایش شمار شهدای نسل‌کشی رژیم صهیونیستی به ۴۸ هزار و ۴۵۳ نفر خبر داد.

برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، امروز آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعات همراه با وزش باد پیش بینی می شود.
همزمان با راه اندازی پویش نه به تصادف، امیدواریم همه شهروندان با پیوستن به پویش «نه به تصادف»، در کاهش آمار و بهبود ایمنی راه‌ها سهیم باشند.
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از شنبه تا دوشنبه (۱۸ تا ۲۰ اسفندماه) آسمان استان ابری و در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی استان بارش باران و گاهی برف، در ارتفاعات بارش برف و در نیمه جنوبی استان بارش باران با احتمال وزش باد شدید و رگبار رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران از کاهش بی‌سابقه حجم آب سدهای تهران خبر داد و گفت که مدیریت مصرف برای همه شهروندان و مراکز ذی‌صلاح امری ضروری است.

اداره کل هواشناسی استان تهران با تاکید بر افزایش آلودگی هوا طی امروز و فردا (۱۵ و ۱۶ اسفندماه) به گذر موج ضعیف بارشی طی امروز و فعالیت سامانه بارشی از شنبه (۱۸ اسفندماه) تا یکشنبه شب (۱۹ اسفندماه) اشاره کرد و از افزایش دما تا جمعه و کاهش دما از شنبه تا یکشنبه خبر داد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت رفع ایرادات شورای نگهبان، استثنائاتی را برای تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در نظر گرفتند.
با تصویب هیات دولت و وزارت کشور، انتزاع کامل فردیس از کرج پس از سال‌ها پیگیری نهایی شد و این اقدام به تسهیل در اداره امور و توسعه زیرساخت‌ها در هر دو شهرستان کمک خواهد کرد.
پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد از روز شنبه با فعالیت سامانه بارشی به تدریج افزایش ابر و در برخی ساعات در نیمه شمالی استان بارش باران و برف، در ارتفاعات بارش برف، گاهی کولاک و در نیمه جنوبی استان بارش باران مورد انتظار است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ​«رییس مرکز برنامه‌ریزی و اطلاعات راهبردی» و «مدیرکل دفتر تحول اداری و بهبود روش‌ها» را منصوب کرد.
بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۱۰ اسفند ۴۲.۹ درصد با کاهش بارش رو‌به‌رو بوده و طی این مدت به‌طور میانگین ۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۱۳۷.۹ میلیمتر بوده است.

سازمان آگهی های پرسون