تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

ممکن است به نظر برسد که ورم معده بعد از زیاده روی در خوردن غذا و نوشیدنی بیش از اندازه رخ می‌دهد، اما در واقع می‌تواند نشانه‌ای از نارسایی قلبی باشد.
گروه بهداشتی بوپا اعلام کرده است که اگر می‌خواهید پس از غذا خوردن مسواک بزنید؛ بهتر است دست‌کم یک ساعت صبر کنید تا بزاق فرصت داشته باشد اسید‌هایی را که غذا در دهان ایجاد کرده است، خنثی کند.
کیست‌ها یا توده‌های تخمدانی در تمام سنین حتی از دوران جنینی، جنین مونث ممکن است دیده شود، همچنین زنانی که در سنین باروری قرار دارند، کیست تخمدان بیشتر دیده می‌شود.
شکلات حاوی اسید آمینه‌ای به نام تریپتوفان است که بدن از آن برای تولید سروتونین، یک انتقال دهنده عصبی مرتبط با احساس آرامش و تندرستی استفاده می‌کند.
برخی از افراد مثانه پیش فعال دارند و این موضوع موجب نگرانی آنها را فراهم می‌کند؛ این افراد می‌توانند برخی خوراکی‌ها را مصرف نکنند تا فعالیت مثانه آنها کمتر شود.
در حالی که دریافت ویتامین C کافی، برای یک سیستم ایمنی سالم ضروری است، میوه‌های بسیار اسیدی مانند پرتقال برای گلودرد مضر هستند.
سیب زمینی یک منبع عالی از پتاسیم است و فواید زیادی مخصوصا برای آقایان دارد از این رو بهتر است آقایان بیشتر این ماده غذایی را مصرف کنند.
استخوان‌ها در دوران کودکی به سرعت رشد می‌کنند و نیاز به تغذیه مناسب برای ساختن استخوان‌های قوی و سالم دارند. لیمو شیرین، منبع غنی ویتامین C است که برای ساختن کلاژن، یک پروتئین مهم در استخوان‌ها، ضروری است.
«سیر» یکی از سبزیجاتی است که خواص بی‌شماری دارد و تقریباً می‌توان از آن به عنوان دوای هر درد نام برد. از گذشته سیر یکی از پر مصرف‌ترین موادغذایی در سراسر دنیا بوده، اما امروزه به دلیل ایجاد بوی بد دهان کمتر از قبل مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حالیکه سیر به غیر از طعم خوبی که دارد خواص درمانی بی‌شماری داشته و برای پیشگیری یا کنترل بسیاری از بیماری‌ها مؤثر است.
میوه های این گیاه خار مریم حاوی 30درصد چربی و30 درصد پروتئین هستند .اما خاصیت حفاظت از کبد در این گیاه مربوط به فلاونولیگنان ها (3-2 %) است که به عنوان سیلیمارین شناخته می شود.
چغندر کم چرب و سرشار از فیبر است. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، نصف فنجان چغندر پخته شده حاوی ۰,۱۵ گرم چربی و ۱.۷ گرم فیبر است. سرشار از ویتامین‌های C، A و K هستند که به سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.
از هر سه کودک استرالیایی یک نفر در زمان شروع مدرسه دچار پوسیدگی دندان می‌شود و تا زمانی که آنها به هشت یا ۹ سالگی می‌رسند، این میزان به بیش از ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.
سازمان آگهی های پرسون