تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

بینایی خوب موهبتی است که به مراقبت و تغذیه نیاز دارد، به خصوص با افزایش سن که بینایی ضعیف می‌شود مراقبت از آن نیز ضرورت بیشتری پیدا می‌کند. در حالی که از قدیم این ایده رایج بوده که هویج برای بهبود سلامت چشم مفید است، این گیاه تنها قهرمان داستان نیست.
تحقیقات جدید نشان داده که در موضوع صبحانه، هم اندازۀ وعده‌ها و هم کیفیت تغذیه، نقش مهمی در حفظ سلامتی دارد؛ بویژه برای افراد مسنی که در معرض خطر بیماری‌های قلبی هستند.
فست فود‌ها معمولاً حاوی سطوح بسیار بالایی از قند و چربی هستند و مصرف بیش از حد آنها در رژیم غذایی، سبب ایجاد التهاب در مغز می‌شود. این پدیده «التهاب عصبی» نامیده می‌شود و مجموعه‌ای از رویداد‌ها را به وجود می‌آورد که منجر به التهاب بیشتر می‌شود و می‌تواند به سلول‌های مغزی (نورون‌ها) آسیب برساند.

یکی از بزرگترین چالش‌ها در رژیم غذایی، آماده‌سازی وعده‌های غذایی رژیمی است. بنابراین، در این مطلب چند شام سیرکننده و رژیمی را برای سهولت کار شما معرفی کرده‌ایم.
مصرف کله پاچه می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و بالا رفتن چربی و کلسترول در بدن شود و به همین دلیل برخی از افراد به طور قطعی نباید این غذا را مصرف کنند.
بیماران دیابتی لازم نیست از بابت خوردن تن ماهی به خود نگرانی راه دهند. زیرا مقدار قند موجود در آن کم که نه بلکه هیچ است. بنابراین این ماده غذایی حداقل از لحاظ وجود قند ایمن و مطمئن است و نمی تواند دردسرساز باشد.

محققان دانشگاه‌های مختلف طی تحقیقاتی دریافتند که در نان تُست شده و دیگر خوراکی‌های نشاسته‌ای ماده خطرناکی وجود دارد که باید از صبحانه حذف شوند.

دغدغه زیاد، استرس و حجم بالای کار از جمله مواردی است این روزها می‌توانند روند منظم و طبیعی خواب را دچار اختلال کنند. از آنجایی که خواب کافی، یکی از عناصر اصلی زندگی سالم است و کمبود آن می‌تواند زندگی فرد را دچار آسیب کند؛
میل به شکر به تدریج از دوران کودکی تا بزرگسالی به یک عادت تبدیل می‌شود. اما شاید بسیاری از ما متوجه نباشیم که این هوس‌های ناگهانی منجر به افراط در خوردن غذا‌های فرآوری شده و شیرین می‌شود که ممکن است اثرات طولانی مدت بر سلامت و تندرستی داشته باشد.
سازمان آگهی های پرسون