اخبار منتخب استان‌ها

رئیس پلیس آگاهی البرز از دستگیری قاتل زن ۴۰ ساله توسط ماموران پلیس آگاهی ‏استان خبر داد و گفت: قاتل انگیزه خود را اختلاف مالی با مقتول اعلام کرد.
شهردار شیراز و معاون مالی و اقتصادی شهرداری شیراز ضمن تشریح عملکرد و اقدامات مدیریت شهری در حوزه مالی و اقتصادی، بر تأمین منابع مالی و کسب درآمد با هدف توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر شهر تاکید کردند.
چنار فاریاب از روستاهای غیر تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب شیراز است که به دلیل تأمین آب آشامیدنی غیربهداشتی مشکلات متعددی برای اهالی این منطقه به‌وجود آمده بود،که با توجه به درخواست‌های مکرر عملیات آبرسانی به این روستا توسط آبفا شیراز انجام شد.
رییس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: سامانه بارشی جدیدی اواخر وقت دوشنبه (۱۷ دی) از غرب استان وارد می‌شود و بارندگی‌های آن تا چهارشنبه این هفته ادامه خواهد داشت.
سردار رفیعی آتانی در دیدار استاندار قزوین به مناسبت دهه مقاومت عنوان کرد: سپاه، هیچ خواسته شخصی از مجموعه دولت ندارد و تمام تلاش ما برای گره گشایی مشکلات مردم است.
رییس اداره محیط زیست شهرستان شیراز از کشف مقادیری مرجان دریایی زنده در فرودگاه شیراز و انتقال به زیست بوم اولیه یعنی استان بوشهر خبر داد.
در نشست اتاق بازرگانی فارس با استاندار؛

چالش‌های اقتصادی و توسعه استان بررسی شد

جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس با حضور حسینعلی امیری استاندار فارس برگزار و اعضای هیات نمایندگان اتاق فارس به عنوان نمایندگان فعالان اقتصادی استان دغدغه های اقتصادی استان و راه‎حل‎های پیشنهادی خود را مطرح کردند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس:

مالیات باید از بخش سیاه اقتصاد دریافت شود

در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی با استاندار فارس، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس خواستار رفع موانع تولید و تسهیل در صدور مجوزهای سرمایه گذاری و دریافت مالیات از بخش سیاه اقتصاد شد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با تأکید بر لزوم رسیدن به فهم مشترک برای حل مشکلات مناطق آزاد اظهار کرد: استراتژی احیای مناطق آزاد در هاله‌ای از ابهام قرار دارد از این رو باید استراتژی‌ها مورد بازنگری قرار گیرد.

استاندار گیلان گفت: اگر فاضلاب شهرهای رشت، انزلی و صومعه‌سرا تصفیه شود، بارش‌های الهی می‌توانند نقش خود را در پاکسازی تالاب ایفا کنند. با این‌حال، امکان لایروبی گسترده‌تر به‌صورت فعلی وجود ندارد و باید ورودی فاضلاب قطع شود.
شاخص هوای کلانشهر اصفهان، شاهین‌شهر، خمینی‌شهر و قهجاورستان صبح شنبه وضعیت ناسالم را نشان می‌دهد.
سازمان آگهی های پرسون