اخبار منتخب استان‌ها

امام جمعه قزوین در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به سالروز شهادت شهید آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی گفت: شهید صیادشیرازی به معنای واقعی کلمه یک مؤمن بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد:

پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی بیمارستان جنرال رشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پیشرفت ۹۲ درصدی بیمارستان جنرال رشت خبر داد و گفت: تجهیزات این بیمارستان با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان خریداری شده است.
استاندار آذربایجان شرقی پیشنهاد داد:

الحاق شهرک صنعتی بعثت به منطقه آزاد ارس

استاندار آذربایجان‌شرقی، گفت: پیشنهاد کرده‌ایم شهرک صنعتی بعثت به منطقه (زون) منفصل منطقه آزاد ارس ملحق شود که در این صورت، ظرفیت بسیار بزرگی برای استان و همچنین حضور صنایع با فناوری بالا (هایتک) و صادرات محور ایجاد خواهد شد.
رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی مطرح کرد:

آذربایجان شرقی سرشار از استعدادهای خلاق در حوزه هنر است

نوید ناصر گفت: هفته هنر انقلاب، فرصتی مغتنم برای بازخوانی آرمان‌ها و اندیشه‌های امام خمینی (ره)، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و راه شهدای والامقام در عرصه فرهنگ و هنر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) اردوهای جهادی با هدف ارایه خدمات درمانی به مردم محروم استان فارس برپا خواهد شد.
استاندار فارس گفت: امنیت شبکه و فضای سایبری یکی از مهم‌ترین مسائل در بودجه‌بندی است، مدیران باید در فرایند تقسیم بودجه مسائل مهم‌تر را در اولویت قرار دهند و برای پدافند غیرعامل نقطه عزیمت و خط سیر و هدف مشخص شود و با ترسیم مداوم وضعیت مطلوب زمینه برای پیشرفت و توسعه آن فراهم گردد.
هادی حق شناس با تاکید بر لزوم گسترش جلسات عصر و شب شعر در نقاط مختلف استان، اظهار داشت: باید نسل جدید را به فرهنگ شعر و شعرخوانی آشنا کنیم
معاون عمران و زیربنایی سازمان منطقه آزاد انزلی خبر داد:

عملیات لایروبی اسکله مارینا آغاز شد

بعد از رکود شش‌ساله سرانجام عملیات لایروبی اسکله مارینا در راستای کمک به فعالین اقتصادی آغاز شد.
در نشست مدیرعامل صبانور با رییس سازمان محیط زیست کشور مطرح شد:

پایبندی صبانور به الزامات محیط زیستی

درنشست مدیرعامل صبانور با دکتر شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور که با حضور دکتر ملانوری استاندار همدان و دکتر رنجبرزاده رییس مجمع نمایندگان استان همدان برگزار گردید، پیرامون مسائل محیط زیستی مرتبط با فعالیت‌های معدنی و واحدهای صنعتی صبانور بحث و بررسی شد.
محمدپیری شهردار محمدیه از تکمیل و تجهیز سازمان آتش‌نشانی به تجهیزات مدرن غریق نجات در راستای تعهد این شهرداری به حفظ ایمنی شهروندان و ارتقای سطح خدمات امدادی خبر داد.
هادی حق شناس بعد از ظهر یکشنبه در ستاد هماهنگی خدمات سفر گیلان که بمنظور تجلیل از فعالان برتر طرح نوروزی برگزار شد، اظهار کرد: از همه مدیرانی که موجب شدند تا با برنامه ریزی، تعامل و همیاری طرح نوروزی با رضایتمندی حداکثری گردشگران به اتمام برسد، متشکرم. پذیرای همه نقد ها هستیم؛ اما بهتر است در مباحث توسعه و رونق استان نیمه پر لیوان دیده شود.
رئیس سازمان جهاد گشاورزی گیلان خبر داد؛

۲۶۵ مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی شناسایی شد

صالح محمدی، از شناسایی ۲۶۵ مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی استان طی ۱۹ روز اخیر خبر داد و گفت: این آمار در مدت مشابه سال گذشته، ۱۸۸ مورد بود.
صباغ برنامه‌های سال 1404 شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی مترو را تشریح کرد:

صدور پروانه شهرسازی برای 6 مجتمع ایستگاهی در مجاورت ایستگاه‌های مترو

سرپرست شرکت توسعه مجتمع های ایستگاهی مترو گفت: برنامه صدور پروانه شهرسازی برای 6 مجتمع ایستگاهی در مجاورت ایستگاه‌های مترو را در دستور کار قرار داده‌ایم که مجموع مساحت آن‌ها حدود ۲۶ هزار و ۷۰۰ متر مربع است.
استاندار تهران با تاکید بر اجرای قانون هوای پاک، گفت: آلودگی هوا در استان تهران نه‌ تنها بهبود نیافته، بلکه هر سال افزایش یافته است. ساماندهی موتورسیکلت‌ها می‌تواند به‌ عنوان یک مدل موفق در تهران اجرا و به سایر استان‌ها تسری یابد.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: متهمی که در سال ۹۵ شهروندی را در اصفهان به قتل رسانده و به خارج از کشور متواری شده بود در عملیات مأموران پلیس اطلاعات دستگیر شد.
مرد شیطان صفتی که زنان میانسال را در تهران هدف آزار و اذیت شیطانی قرار می‌داد، با هوشیاری کارآگاهان جنایی اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.
سازمان آگهی های پُرسون