آلودگی هوا هر سال افزایش می‌یابد/ سهم بالای موتورسیکلت‌ ها در آلودگی هوا

استاندار تهران با تاکید بر اجرای قانون هوای پاک، گفت: آلودگی هوا در استان تهران نه‌ تنها بهبود نیافته، بلکه هر سال افزایش یافته است. ساماندهی موتورسیکلت‌ها می‌تواند به‌ عنوان یک مدل موفق در تهران اجرا و به سایر استان‌ها تسری یابد.
تصویر آلودگی هوا هر سال افزایش می‌یابد/ سهم بالای موتورسیکلت‌ ها در آلودگی هوا

به گزارش سایت خبری پُرسون، محمدصادق معتمدیان روز چهارشنبه در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا که با محوریت ساماندهی موتورسیکلت‌ها برگزار شد، بر ضرورت تمرکز بر این موضوع به دلیل نقش قابل‌توجه موتورسیکلت‌ها در آلودگی هوا و حوادث منجر به فوت تاکید کرد و افزود: اصلاح قوانین و تسریع در روند اسقاط موتورسیکلت‌ها ضروری است تا گامی موثر در بهبود وضعیت آلودگی و امنیت حمل‌ و نقل برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه موتورسیکلت‌ها از چند منظر در آلودگی هوا و مسائل امنیتی نقش دارند، اظهار کرد: بخش قابل‌توجهی از جان‌باختگان حوادث رانندگی در سطح کشور، به‌ویژه در استان تهران و شهرهای این استان، مربوط به راکبان موتورسیکلت است، آمارها نشان می‌دهد که نزدیک به نیمی از جان‌باختگان حوادث رانندگی در این حوزه به موتورسیکلت‌ها مرتبط هستند که این آمار بسیار بالا و نگران‌کننده است.

وی افزود: در حوزه قانونی، موضوع موتورسیکلت‌ها در قانون هوای پاک و برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گرفته، اما بخشی از سردرگمی دستگاه‌ها و نبود اطلاعات پایه و منسجم، مانع از اجرای مؤثر این قوانین شده، این ساختار قانونی باید به‌گونه‌ای اصلاح و تصویب شود که مشابه خودروها، موتورسیکلت‌ها نیز ساماندهی شوند.

معتمدیان با اشاره به تشکیل قرارگاه ساماندهی موتورسیکلت‌ها در سطح استان تهران، گفت: این قرارگاه ذیل دفتر فنی استانداری و با مسئولیت مسئول حوزه حمل‌ و نقل، فعالیت می‌کند و هدف ما تمرکز بر موضوعات مختلف از جمله انجام مطالعات، جمع‌آوری آمار و اطلاعات دقیق و رفع تناقضات آماری است.

استاندار تهران در ادامه بر لزوم اصلاح قوانین و مقررات تاکید کرد و افزود: پیشنهادات خود را در این زمینه جمع‌بندی خواهیم کرد. همچنین، موضوع اسقاط موتورسیکلت‌ها که یک تکلیف قانونی است، باید با جدیت دنبال شود. روند اسقاط در کشور و به‌ویژه در این استان بسیار کُند بوده است. استان تهران بیشترین سهم را در آلودگی ناشی از خودروها و موتورسیکلت‌ها در کشور دارد و هر یک از این حوزه‌ها نیازمند تشکیل پرونده‌ای جداگانه و برگزاری جلسات کارشناسی متعدد با دستگاه‌های ذی‌ربط است تا مشکلات شناسایی و راهکارها ارائه شود.

وی با اشاره به ضرورت تصمیم‌گیری‌های قاطع، اظهار کرد: در مواردی که نیاز به مصوبه دولت یا حتی مجلس باشد، مسیر قانونی آن از طریق ارائه لایحه توسط دولت دنبال خواهد شد. همچنین، موضوع رسوب موتورسیکلت‌ها در پارکینگ‌ها باید به‌ صورت جداگانه بررسی شود.

آلودگی هوا هرسال افزایش می‌یابد

معتمدیان فرهنگ‌سازی را یکی دیگر از اولویت‌ها دانست و گفت: باید با استفاده از ظرفیت صدا و سیما و سایت‌های دستگاه‌ها، پروژه‌های فرهنگ‌سازی اجرا شود تا با ایجاد بازدارندگی فرهنگی و بهره‌گیری از مشارکت مردم، تأثیرگذاری بیشتری در این حوزه داشته باشیم.

وی همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: تولیدکنندگان داخلی که قابلیت اجرا و مذاکره دارند، می‌توانند با حمایت دولت در این حوزه اثرگذار باشند. سیاست‌های تشویقی، به‌ویژه در زمینه برقی‌سازی و جایگزینی موتورسیکلت‌ها، باید مورد توجه قرار گیرد و زیرساخت‌های لازم، چه از نظر فیزیکی و چه از نظر قانونی، فراهم شود.

معتمدیان با اشاره به اهمیت اطلاعات دقیق و مستند، اظهار کرد: باید دستگاه‌ها مکلف شوند با زمان‌بندی مشخص، اطلاعات خود را به‌روز کنند و از ظرفیت مراکز پژوهشی و دانشگاه‌ها برای ارائه داده‌های قابل استناد استفاده شود.

استاندار تهران با تاکید بر اجرای قانون هوای پاک، گفت: آلودگی هوا در استان تهران نه‌ تنها بهبود نیافته، بلکه هر سال افزایش یافته است. ساماندهی موتورسیکلت‌ها می‌تواند به‌ عنوان یک مدل موفق در تهران اجرا و به سایر استان‌ها تسری یابد.

مقام عالی دولت در استان تهران با تاکید بر ضرورت حضور مدیران دستگاه‌ها در جلسات کارگروه هوای پاک اضافه کرد: در صورت عدم حضور، موضوع از طریق مقامات بالادستی پیگیری می شود و ما به‌عنوان خدمتگزاران مردم موظف هستیم با جدیت به حل مشکلات آنان بپردازیم و پاسخگوی مسئولیت‌های خود باشیم.

منبع: ایرنا

931163

سازمان آگهی های پرسون