پوشش ویژه کرونا

در پرسون از رویدادهای لحظه ای کرونا در ایران و جهان باخبر شوید.

آخرین آمار کرونا در ایران؛

فوت ۱۴۰ بیمار در یک روز

با فوت ۱۴۰ نفر در یک روز جموع جان باختگان این بیماری به ۸۳ هزار و ۹۸۵ نفر رسید.

سویه دلتای ویروس کرونا با سرعت در حال درنوردیدن کشورها است؛ حتی کشورهایی که واکسیناسیون مقبولی داشته‌اند، نتوانسته‌اند این ویروس را که بسیار مسری‌تر و کشنده‌تر است، مهار کنند. الجزیره در گزارشی می‌نویسد: مقامات چند کشور، از بنگلادش و اندونزی تا استرالیا و رژیم اسرائیل گرفته، در تلاشند تا سویه دلتای ویروس کرونا را که بسیار مسری است، مهار کنند.
آخرین آمار کرونا در ایران؛

۱۳۴ بیمار در شبانه روز گذشته جان باختند

براساس اعلام وزارت بهداشت در شبانه روز گذشته، ۱۳۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۳ هزار و ۸۴۵ نفر رسید.

آخرین آمار کرونا در ایران؛

112 فوتی و 11059 مبتلا در شبانه روز گذشته

طبق اعلام وزارت بهداشت در شبانه روز گذشته با فوت ۱۱۲ بیمار مجموع جان باختگان کرونا در کشور به ۸۳ هزار و ۳۲۹ نفر رسید.

کاهش میزان مرگ‌ و میر مهم‌ترین کارکرد همه واکسن‌هایی است که تاکنون علیه کرونا تولید شده و اکنون واکسیناسیون نیز تنها راهی است که می‌تواند به کمک علم پزشکی ایمنی نسبی برای جامعه ایجاد کند پس بهترین واکسن، در دسترس‌ترین نوع آن است.
محققان گزارش دادند، التهاب جدی مغز و اختلال در مدار مغز افرادی که در اثر کووید ۱۹ جان می‌بازند دیده می‌شود و بررسی‌ها نشان می‌دهد پس از ابتلا به بیماری تغییرات چشمگیری در مغز بیماران دچار کرونا رخ می‌دهد.
تزریق واکسن کرونا یا عدم تزریق آن از اصلی‌ترین دغدغه‌های مبتلایان به سرطان است و این بیماران باید بدانند که صرف نظر از هر نوع درمان، می‌توانند واکسن کرونا را دریافت کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه متأسفانه آمار هفته گذشته در تعداد بیماران سرپایی مثبت افزایش 19 درصدی را نشان می دهد، گفت: وضعیت قرمز کرونایی در نوار جنوبی کشور همچنان در حال گسترش است و استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و بوشهر با افزایش جدی تعداد بیماران بستری مثبت مواجه هستند.
مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی آموزش و پرورش درباره مطالبه واکسیناسیون دانش آموزان با توجه به احتمال بازگشایی مدارس گفت: فعلا وزارت بهداشت و درمان هیچ مجوزی را برای دانش آموزان یا سنین زیر ۱۸ سال برای هیچ بخشی صادر نکرده است.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران با بیان اینکه روند کاهشی بیماری کووید-۱۹ در تهران بسیار بطئی، کند و در عین حال سینوسی است، گفت: با توجه به این روند همچنان نگرانی‌هایی وجود دارد که اگر کاهش سطح رعایت پروتکل‌ها را داشته باشیم، ممکن است موج جدید ایجاد شود.
سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به اقدامات هلال احمر برای واردات واکسن کرونا و ادامه روند آن، گفت: واردات واکسن و ادامه آن وابسته به میزان تولید داخلی است و تا زمانی که لازم باشد ما به دنبال واردات واکسن هستیم.

عضو کمیته علمی کرونا و رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مردم در رابطه با روند واکسیناسیون نگران هستند و اگر دستشان به واکسن از هر طریقی برسد، سعی می‌کنند برای خود و خانواده تهیه کنند، هر کسی هم بر اساس وضع مالی که دارد این کار را انجام می‌دهد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت طی شبانه روز گذشته در کشور، ۱۰هزار و ۲۱۶ بیمار کووید۱۹ شناسایی شدند و متاسفانه ۱۳۴ تن نیز به دلیل این بیماری جان باختند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: کروناویروس سریعتر از روند واکسیناسیون در دنیا در حال گسترش است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۱۸۷ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان‌ باختگان این بیماری در ایران به ۸۲ هزار و ۹۸ نفر رسید.
سازمان آگهی های پرسون