جهان اطراف

روزنامه معاریو به نگرانی‌ها در رژیم صهیونیستی نسبت به افزایش حملات یمن علیه اراضی اشغالی در صورت تشدید تجاوز به غزه اشاره کرد.
یوری اوشاکوف دستیار کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در یک تماس تلفنی با دونالد ترامپ در جریان نتایج مذاکرات اخیر رئیس جمهور آمریکا با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین و رهبران برخی کشورها و نهادهای اروپا قرار گرفته است.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی از پیشنهاد روسیه برای برگزاری یک نشست دو جانبه خبر داد و گفت: مسکو همچنین پیشنهاد برگزاری نشستی سه جانبه پس از نشست اول را مطرح کرده است اما شرکت در نشست دوم منوط به نتایج دیدار نخست خواهد بود. رئیس‌جمهور اوکراین تاکید کرد که موضوع تبادل سرزمین تنها در گفت‌وگوهای خصوصی میان او و رئیس‌جمهور روسیه بررسی خواهد شد.
منابع صهیونیست اعلام کردند که نتانیاهو خود را برای احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام در اراضی اشغالی آماده می‌کند.
یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، در پیامی به دونالد ترامپ و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی گفت که باید از توافق برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی و پایان دادن به جنگ حمایت کرد.
ترامپ می‌گوید زلنسکی می‌تواند با چشم‌پوشی از کریمه و ناتو جنگ را پایان دهد. در همین حال، آمریکا و روسیه بر تضمین‌های امنیتی توافق کرده‌اند، اما تصمیم نهایی با کی‌یف است.
زلنسکی در بدو ورود به واشنگتن:

می‌خواهیم فورا جنگ را پایان دهیم

رئیس جمهور اوکراین در بدو ورود به واشنگتن به منظور دیدار با همتای آمریکایی، خواستار صلح پایدار در جنگ با روسیه شد.
در حالی که جنگ فرسایشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه طی ۲ سال گذشته همچنان ادامه دارد یک منبع صهیونیست از احتمال موافقت تل آویو با توافق جزئی با حماس خبر داد.
سازمان آگهی های پُرسون