جهان اطراف

جهان اطراف پُرسون؛ پوشش فوری و تحلیل دقیق مهم‌ترین رویدادها و اخبار بین‌المللی، سیاست خارجی و اتفاقات جهان. تازه‌ترین تحولات را همین حالا دنبال کنید!

در شرایطی که ایران پس از گذراندن جنگ ۱۲روزه تحمیلی توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا، به سمت تقویت قدرت دفاعی و امنیت داخلی خود گام برمی‌دارد، کنش‌های اخیر فاندبگیران براندازی نشان‌دهنده افزایش تلاش‌ها برای ایجاد آشوب به‌عنوان بستر تحمیل جنگی دیگر است.
اسماعیل رضوان، از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، با تأکید بر ادامه نقض‌های رژیم صهیونیستی پس از اعلام آتش‌بس، اعلام کرد که از زمان اجرای این توافق تاکنون بیش از ۲۴۱ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و تنها بخشی از کمک‌های انسانی وعده‌داده‌شده وارد نوار غزه شده است.
وزیر امور خارجه فرانسه با انتقاد از عملیات نظامی اخیر آمریکا علیه قایق‌های مظنون به قاچاق مواد مخدر در دریای کارائیب و شرق اقیانوس آرام، این اقدام را مغایر با قوانین بین‌المللی دریایی دانست و خواستار خویشتنداری واشنگتن شد.
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، اعلام کرد که در مذاکرات مستقیم با دونالد ترامپ درباره جنگنده‌های اف-۳۵ به نتیجه مثبتی رسیده‌اند و امیدوار است وعده‌های داده شده عملی شود. وی افزود که دستیابی به اف-۳۵ و همچنین مذاکرات برای یوروفایترهای اروپایی و خلیج فارس، قابلیت‌های فناوری و عملیاتی ترکیه را در منطقه تقویت خواهد کرد.
شان دافی، وزیر حمل و نقل آمریکا، هشدار داد که اگر تعطیلی دولت فدرال ادامه یابد، پروازهای داخلی تا پایان هفته جاری تا ۱۰ درصد کاهش خواهند یافت. این اقدام برای جلوگیری از خطرات احتمالی و حفاظت از مسافران اتخاذ شده و با کمبود کارکنان کنترل ترافیک هوایی همراه شده است.
وزارت امور خارجه دولت موقت افغانستان با صدور بیانیه‌ای، پاکستان را به کارشکنی و بی‌تعهدی در مذاکرات استانبول متهم کرد و اعلام داشت که عدم همکاری اسلام‌آباد مانع از دستیابی به نتایج ملموس در این گفت‌وگوها شده است.
رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد که دموکرات‌های کنگره زیر فشار بازگشایی دولت و از بیم دور زدن قانون اطاله بررسی، «مثل سگ پا پس کشیده‌اند.»
سازمان آگهی های پُرسون