روانشناسی

روانشناسی مجله پرسون با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی آموزشی در زمینه سلامت روح و روان می پردازد.

موضوع عادت، چگونگی تشکیل شدن آن در مغز ما، ترک عادت های غلط و به وجود آوردن عادت های سازنده و مثبت امروزه دغدغه ای غیر قابل چشم‌پوشی و پر اهمیت برای اکثر مردم در سراسر دنیا شده است.
انجام دادن تست های روانشناسی روزنامه ها و مجلات یکی از راه های پی بردن به ویژگی های شخصیتی است تست اعصاب نیز یکی از این تست های روانشناسی است.
آموزش مسؤولیت‌پذیری به کودکان یک از اصلی‌ترین وظایف هر پدر و مادری است. برای داشتن یک فرزند متعهد و قوی باید آموزش درس‌های زندگی به کودک را از سنین پایین شروع کرد. قوی شدن در مهارت‌های زندگی چیزی نیست که در یک روز یا یک هفته اتفاق بیفتد. آموزش این مهارت‌ها در تمام دوران کودکی به زمان، تلاش و ثبات نیاز دارد.
مدیریت ذره بینی در واقع یک وسواس ناخواسته و یک اختلال رفتاری درست شبیه سایر اختلالات رفتاری اعتیاد آور است.
بسیاری از افراد برای سفررفتن دچار اضطراب می‌شوند. اضطراب قبل از سفر بعضی مواقع به قدری زیاد است که حتی شاید باعث شود افراد به‌کلی قید سفرکردن را بزنند. اگر شما هم دچار این اضطراب می‌شوید، این مطلب را بخوانید تا روش‌های کنار‌آمدن با آن را یاد بگیرید.
با توجه به اینکه ۸۰ درصد شخصیت کودک در ۶ سال حیات اولیه او شکل می گیرد اهمیت آموزش و پرورش پیش دبستانی آشکار می شود. در این دوره کودک برای اولین بار به طور وسیع از تحرک و استقلال خویش بهره می‌گیرد و نقش نهاد خارج از محیط خانواده در رشد و پرورش و یادگیری کودک اهمیت می یابد.
آئروفوبیا یکی از انواع فوبیا و شامل ترس از پرواز، ترس از هواپیما و ترس از سفر هوایی است. آمار نشان می‌دهد سفر هوایی از دیگر انواع سفر امن‌تر است، ولی هنوز هم یکی از ترس‌های بسیار رایج‌ است.
خواندن کتاب هایی درمورد آداب معاشرت به ما کمک می‌کند تا رفتار صحیح با دیگران داشته و تاثیرگذاری خوبی هم بر روی دیگران داشته باشیم.
دیس‌لِکسیا یا نارساخوانی یک اختلال یادگیری در خواندن است. در این اختلال، طفل با وجود داشتن هوش کافی، توانایی یادگیری و موجودیت امکانات اجتماعی و اقتصادی، در خواندن مشکل دارد.
روان درمانی روان پویشی شیوه ای از روان درمانی است که بر نظریه ی روانکاوی بنا شده است. روان درمانی پویشی از اصول نظری روانکاوی بهره می گیرد تا چارچوبی منسجم برای فهم و فرمول بندی فرایند درمانی فراهم نماید.
بسیاری از ما هیچ خاطره‌ای از ۳ تا ۴ سال اولِ زندگی‌مان در ذهن نداریم. درواقع، ما خیلی کم از قبل از ۷ سالگی به یاد داریم و وقتی هم که با تلاش زیاد چیز‌هایی از نخستین روزهایمان به یاد می‌آوریم، هنوز مطمئن نیستیم که آیا این خاطرات محصول تجربه‌های واقعی خودمان هستند یا بعد از تماشای عکس‌های کودکی یا گوش دادن به روایت بزرگ‌تر‌ها در ذهن ما شکل گرفته‌اند.
سازمان آگهی های پرسون